reklama
Megi86
Fanka BB :)
Chodziłam do innego lekarza, to mi też dopiero przy drugiej wizycie (9/10tc) założył kartę, teraz będę chodzić do innego, to może od razu założy jak tylko serduszko usłyszy
@Megi86 to trzymam kciuki! Ja też mam jutro na 17.
OK. Ja za Ciebie tez!
Troche pozno wizytujemy, osobiscie wole wczesniej, ale co zrobic. Ja mam dokladnie na 17:10 a wejde pewnie cos ok 17:30 bo zawsze jest opoznienie. I jest taka sprawa Kobitki, w zwiazku z powyzszym te ktore jutro beda 3maly za nas/za mnie kciuki to prosze ich nie puszczac co najmniej do 18
Milego wieczorku!
Semifreddo
Aktywna w BB
Trzymam kciuki za was 
Mój M w podróży służbowej - wróci dopiero w piątek. Szkoda, że musiał wyjechać tego samego dnia kiedy się dowiedzieliśmy ale staram się nie pozwalać sobie wpaść w melancholijny nastrój.
Mój M w podróży służbowej - wróci dopiero w piątek. Szkoda, że musiał wyjechać tego samego dnia kiedy się dowiedzieliśmy ale staram się nie pozwalać sobie wpaść w melancholijny nastrój.
KasiaKaty
Tak dla smiechu...
Z cyklu: ciązowe odchyly...
Przywiozl mi moj tata cukierki ostatnio jak byl w odwiedzinach. Bezglutenowe, mix. Dzisiaj do pracy kilka wzielam, otwieram patrze: kukułka! Mmmm prosto do buzi, ale ze w pracy nudno to rozkrecilam papierek, zeby sprawdzic czy faktycznie bezglutenowe
czytam sklad a tam!!!! Alkohol 2.8%
Kukulke wyplulam do kosza jak najszybciej...serce w gardle!!! Alkohol w ciazy!!!
I usiadlam I sie tak z siebie samej rozesmialam, ze az do ubikacji na siusiu biec musialam...

Z cyklu: ciązowe odchyly...
Przywiozl mi moj tata cukierki ostatnio jak byl w odwiedzinach. Bezglutenowe, mix. Dzisiaj do pracy kilka wzielam, otwieram patrze: kukułka! Mmmm prosto do buzi, ale ze w pracy nudno to rozkrecilam papierek, zeby sprawdzic czy faktycznie bezglutenowe
Kukulke wyplulam do kosza jak najszybciej...serce w gardle!!! Alkohol w ciazy!!!
I usiadlam I sie tak z siebie samej rozesmialam, ze az do ubikacji na siusiu biec musialam...
IrenaX
Już jestem ;( nie lubie szpitaliO której idziesz do szpitala?
Już jestem ;( nie lubie szpitali![]()
Nikt nie lubi
IrenaX
Oki narazie nic nie wiedzaNikt nie lubidaj znać jak będziesz coś wiedziała.

Oki narazie nic nie wiedzapóki co czekac
Boże zeby ten pęcherzyk się pojawił
![]()
Przypomnij który tydz wg okresu ?
Baffi26
według usg 8 tydzień i 6 dzień u lekarza bylam 2 tygodnie temu był to 5 tydzień i 6 dzień widziałam fasolke ale nie serduszko teraz widziałam wyraźnie gdzie glowa a gdzie pupa dziecka a ja przytylam pol kilo@Baffi26 a jestes w stanie wybrac sie do innego lekarza? Zeby sprawdzic co I jak? W ktorym jestes tygodniu? Bylas juz wczesniej na usg I widzialas serduszko wczesniej?
reklama
KasiaKaty
Ja bym gnala do innego lekarza albo na a&e zeby sprawdzic jeszcze raz...albo zly sprzet I nie dokladnie sprawdzil lekarz (mam nadzieje!), albo niestety poronienie zatrzymane I dzidzi serduszko przestalo bic niedawno, dlatego tak urosla...przyrost masy ciala w pierwszym trymestrze to raczej nie od ciazy, tak samo z symptomami - przy poronieniu zatrzymanym moga byc a I moze nie byc zadnych objawow ciazy...według usg 8 tydzień i 6 dzień u lekarza bylam 2 tygodnie temu był to 5 tydzień i 6 dzień widziałam fasolke ale nie serduszko teraz widziałam wyraźnie gdzie glowa a gdzie pupa dziecka a ja przytylam pol kilo
Trzymam kciuki za pierwszy scenariusz :*