Kelyana
Fanka BB :)
Super wyglądaszRośniemy KochaneZobacz załącznik 872769
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Super wyglądaszRośniemy KochaneZobacz załącznik 872769
Dziękuję [emoji4] Ale to nie żadna ciążowa... Przyznam że też sporo szukałam ubrań, to nie tylko mi się wydaje że te ciążowe ubrania są strasznie drogie a w normalnych sklepach ciężko coś dobrać :/Super wyglądaszto sukienka ciążowa ? Ja właśnie schowałam pare kilo ciuchów na lepsze czasy i czekają mnie zakupy. Oglądam Zalando chodzę po sklepach ale nic fajnego nie ma albo kosztuje miliony. Dziś planuje new looka, może coś mi podejdzie.
O to zajrzę i tam. No właśnie mega drogie są... wiem ze niektóre fasony normalne ponoszę tez w ciąży ale jakoś te ciążowe dużo lepiej na mnie leżały.Dziękuję [emoji4] Ale to nie żadna ciążowa... Przyznam że też sporo szukałam ubrań, nie wiem czy tylko mi się wydaje czy te ciążowe ubrania są strasznie drogie a w normalnych sklepach ciężko coś dobrać :/
Tą kupiłam w New Yorkerze jeszcze przed ciążą ale jest uciągliwa, wygodna to sobie śmigam![]()
Pięknie wyglądaszTo ja też się pochwalę [emoji38] połowa 20 tc [emoji4] 5 kg na plusie a mam wrażenie jakby z 10[emoji23]Zobacz załącznik 872932
Dziękuję [emoji9] no tylko brzuch i cycki jak narazie wiec jestem zadowolona [emoji4] czasem z rana jest mniejszy ale ja tam wole jak jest właśnie taki i mogę go legalnie pokazywać [emoji38]Pięknie wyglądaszu mnie tez okolo 5 kilo ale wszyscy mówią ze chyba tylko w brzuchu. U Ciebie widzę ze podobnie
To ja też się pochwalę [emoji38] połowa 20 tc [emoji4] 5 kg na plusie a mam wrażenie jakby z 10[emoji23]Zobacz załącznik 872932
Widać, widać [emoji5] 19+0 masz?Proszę dziś zaczęty 20 tydzieńale zleciało
Rośniemy KochaneZobacz załącznik 872769
A w tle wozek i lozeczko Zobacz załącznik 872721Zobacz załącznik 872722
No to dodaje z wczoraj 20+6 [emoji16]Zobacz załącznik 872714