Korkowa
Fanka BB :)
Dziewczyny gratulacje za wizyty super wiadomości 
Było Nas 6 rodzących jedna sala rodzinna a 4 kobiety z osobami towarzyszącymi.Pozostała trójka na wspólnej sali i mieliśmy biwak 
Wózek bardzo fajny my też taki mamy gondola cieplejsza niż w pozostałych spacerówka fajna mój syn który ma 104 cm.jeszcze czasem lubi powozić dupcie i bez problemu mieści się w nim.Śpiworek który jest w zestawie to jest do spacerówki.Wózek jest u dziadków teren górzysty i bez problemu zdaje swoją rolę
Spacerówka lekka prosta do składania jak to mówię do auta zakupiliśmy Espiro i również syn jeszcze się w niej mieści 
Czytam o Waszych różnych dolegliwościach i współczuję ale trzymam kciuki aby szybko odeszły w zapomnienie
Trzymam kciuki kto dziś jeszcze wizytuję i miłego dnia.
Pielgrzymki bardzo dobrze powiedzianeŻe niby na sali porodowej miałaś pielgrzymkę rodzin oO gdzie to tak robią? Lol

Ja mam dość blisko do producenta baby design, ale oni jak na złość nie prowadzą u siebie sprzedaży. Życzę, żeby się wózek dobrze sprawował
To ja bym się ZUSem nie przejmowała![]()
Wózek bardzo fajny my też taki mamy gondola cieplejsza niż w pozostałych spacerówka fajna mój syn który ma 104 cm.jeszcze czasem lubi powozić dupcie i bez problemu mieści się w nim.Śpiworek który jest w zestawie to jest do spacerówki.Wózek jest u dziadków teren górzysty i bez problemu zdaje swoją rolę

Czytam o Waszych różnych dolegliwościach i współczuję ale trzymam kciuki aby szybko odeszły w zapomnienie
Trzymam kciuki kto dziś jeszcze wizytuję i miłego dnia.