reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny a czy czop jest zawsze podbarwiony krwią? I czy to właśnie takie gluty czy może wyglądać np jak płodny śluz? :O

Tak czytam i czytam, GoJ aż się zdenerwowalam :) wiem jak Ci musi gul latać
Śluzu płodnego nie przypomina. Konsystencja bardziej zwarta, galaretowata. I w duuuuzych ilościach. Nie zawsze jest podbarwiony krwią, jak z krwią, tzn. Ze rozwarcie się robi, a jak bez, to niekoniecznie ;)

Śluzu płodnego nie przypomina. Konsystencja bardziej zwarta, galaretowata. I w duuuuzych ilościach. Nie zawsze jest podbarwiony krwią, jak z krwią, tzn. Ze rozwarcie się robi, a jak bez, to niekoniecznie ;)

No nie wiem ja mam zdj tego gluta z piątku ale nie będę Wam wysyłać bo kogoś obrzydze jeszcze :)

reklama
Która tam się bala, że moje dziecko nie będzie miało co ubrać? [emoji14]
Osobno jeszcze prześcieradła, kocyki i chusta ;) Zobacz załącznik 878375Zobacz załącznik 878377Zobacz załącznik 878376
IMG_20180717_140857.jpg

Załączniki

• IMG_20180717_140857.jpg
    IMG_20180717_140857.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 305
Do góry