reklama
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Czekamy razem z Tobą w napięciuDziewczyny udało się załatwić! [emoji4] jedna beta już zrobiona, może wieczorem będą wyniki a jak nie to jutro rano. Dostałam tez drugie skierowanie na środę na betę [emoji4] mega się denerwuje ale wolę wiedzieć na czym stoję..
Bez problemu Ci dali czy musiałaś się naprosic?Dziewczyny udało się załatwić! [emoji4] jedna beta już zrobiona, może wieczorem będą wyniki a jak nie to jutro rano. Dostałam tez drugie skierowanie na środę na betę [emoji4] mega się denerwuje ale wolę wiedzieć na czym stoję..
Kciuki są mocno zaciśnięte :-)
Lu_cy
Super na pewno wszystko będzie dobrzeDziewczyny udało się załatwić! [emoji4] jedna beta już zrobiona, może wieczorem będą wyniki a jak nie to jutro rano. Dostałam tez drugie skierowanie na środę na betę [emoji4] mega się denerwuje ale wolę wiedzieć na czym stoję..
raz_dwa_trzy
Wszystko zależy kiedy było zagnieżdżenie, tak naprawdę wartość jest nieistotna, liczy się przyrost po 48h, min. 66% powinien być.Mam pytanie bo nie jestem pewna... jeżeli owu była trzy tyg temu to beta powinna już być koło 1000?
reklama
jagoda87
Wszystko zależy kiedy było zagnieżdżenie, tak naprawdę wartość jest nieistotna, liczy się przyrost po 48h, min. 66% powinien być.
W środę rano będę powtarzać [emoji4] bardzo się stresuje ze będzie bardzo niska bo dalej nie mam żadnych objawów