Przypomniałaś mi idę melisę zrobić.3000 stron !!!! Pijemy z tej okazji![]()
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomniałaś mi idę melisę zrobić.3000 stron !!!! Pijemy z tej okazji![]()
Dokładnie . Nawet nie wiadomo co napisać , taka niekompetencja ze strony lekarza nie powinna być dopuszczalna .Ja pierd...
Masakra![]()
To ja wnoszę toast zimnym kompotem3000 stron !!!! Pijemy z tej okazji![]()
A laktator, laski, niepotrzebny na początek. W razie czego, tak jak któraś napisała, w szpitalu wypożyczycie. Ja kupiłam bo ja będę na pewno ściągać dla chorej na serduszko córeczki koleżanki.
Weźcie nie straszcie tymi doktorami bo znów będę mieć porypane sny...
No to zagadka rozwiązana !Moje zielone upławy które pojawiały się raz na jakiś czas i dziś się podcieram patrzę a tam taki mały zielony... zdjęłam z papieru na dłoń i.... biały k..wa co jest?! Pyrgam go na tej dłoni z każdej strony oglądam no ni huhuhu nie jest zielony kładę na papier zielony jak glut!
Jakiś czas temu stary wsadził jakąś taką oczoje..ną żarówkę w WCcie no światło jak w trupiarni i w połączeniu z bieluśkim papierem ten śluz w tym świetle wydaje się być zielony!