reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja pierdziele. Bolą mnie mięśnie brzucha. Nie że macica, tylko mięśnie. Dodatkowo mam zakwasy na pośladkach i łydkach i pytam WHY?!

Ja o jestem śpiąca a wiatr ucichł i znów gorąco i znów męki Pańskie w nocy będą...
Chciałabym choć trochę radości w tej ciąży ale kurde jak?

Wam wicie gniazda się włącza a ja mam ochotę na zmianę wyglądu.
No tak dzisiaj @GoJ pisała że sobie siedziała w wannie i nagle pstryk i idzie sprzątać... to mi tak pstrykło żeby właśnie kolor włosów zmienić.
Chce też ucho przekłuć wysoko. Tatuaż mi.się już marzy powiększyć (miało być w te wakacje no ale ciąża) a i tak czekać muszę aż karmić przestanę.
I marzy mi się iść do sklepu, kupić sobie coś ładnego, nowego a nie z lumpa w rozmiarze L lub XL żeby się mieściło moje ciążowe wszystko....

reklama
Do góry