D
Deleted member 178444
Gość
Weź przestań, za nic! Boję się wszystkiego co bzyczy i w paski!Haha podaj adres, to go do Ciebie wysle, bo caly czas lata pod oknem [emoji1] bardzo towarzyski jegomosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź przestań, za nic! Boję się wszystkiego co bzyczy i w paski!Haha podaj adres, to go do Ciebie wysle, bo caly czas lata pod oknem [emoji1] bardzo towarzyski jegomosc
I ja i ja i jaWeź przestań, za nic! Boję się wszystkiego co bzyczy i w paski!
Może od tego kręcenia bioderkiem?Ja pierdziele. Bolą mnie mięśnie brzucha. Nie że macica, tylko mięśnie. Dodatkowo mam zakwasy na pośladkach i łydkach i pytam WHY?!
Masz kolczyk w nosie? Też zawsze taki chciałamWiciowa polecam krem z tej serii. Do pierwszego mycia intensywnie ale później idealnie. Rok temu szalałam z różem
Zobacz załącznik 886946
Zobacz załącznik 886947
Masz tak jak mój mąż...@GoJ nie zasnęłabymwcisnęłam dwie kanapki z samym masłem i kilka biszkoptów, narazie jest okej , idę spać, jutro wstanę i niech wszystko wroci do normy<3
Mnie po kolczyku dziura została a jako 16latka byłam pewna że ZAWSZE będę nosićMasz kolczyk w nosie? Też zawsze taki chciałam![]()
Masz kolczyk w nosie? Też zawsze taki chciałam![]()