reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@seremida - współczuję :( Chodzić potrafisz z nim? I jak ta szczotka z biedronki, udało Ci się jakąś upolować?
Klapki z biedry za 8 ziko tylko na nogę mi wchodzą [emoji33] i człapię ledwo i wtedy brzuch mi się spina, więc czarno to widzę. Takie maleństwo, jakoś nie boli tragicznie, ale uciążliwie.

Objechałam 4 Biedry i nie było :( mama ma mi jeszcze u siebie w mieście sprawdzić.
A ja mam sowe, ikea rządzi :-D
Ta sowa super!! [emoji7]

Starania fajne takie zdjęcia dla porównania ;) a gofry wyglądają super, ja zawsze lubię takiego zjeść nad morzem :) tu w stolicy nie jadam takich rzeczy, tym bardziej sama nie robiłam nigdy, chyba trzeba mieć dobry przepis. Ja naleśników nie potrafię smacznych usmażyć nawet. Ostatnio za to upiekłam którejś z was z przepisu te muffiny bananowe ;) następnym razem dodałabym do nich orzechy włoskie pokruszone ;)
moje muffiny moje :)
mozesz dodawac co chcesz
a gofry to podstawa jest dobra gofrownica :)

Nie wiem czy wypada mi to w ogole pisac, ale ja sie dzisiaj nawet niezle czuje. Ogarnelam lekarza, bylam w urzedzie. A ze musialam zrobic zdjecie do dokumentow to rano nawet pelny makijaz machnelam ;). Zobaczymy, jak bedzie jutro, oby nie gorzej ;)
Szkoda, ze mi zamkneli basen do remontu, bo bym skoczyla na troche zamiast tych spacerow zaleconych przez kardiologa.

reklama
Do góry