Ewelina1406
Fanka BB :)
Lenka lub Oliwia :-) nie możemy się zdecydować :-)A u ciebie kto ?Ja mam 24+1 25 leci [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lenka lub Oliwia :-) nie możemy się zdecydować :-)A u ciebie kto ?Ja mam 24+1 25 leci [emoji16]
Zobacz załącznik 889705
Taki pokaz mężowi [emoji23] może wtedy ogarnie temat [emoji51][emoji106][emoji41]
Bardzo chętnie :-) jest tu o niebo lepsza atmosfera, niż na grudniówkach. Cieszę się, że tutaj trafiłam :-)
Ja pracuję [emoji5] na pewno do 4 września, bo wtedy będę mieć wizytę, to będzie 30+5[emoji3]i zastanawiam się właśnie nad L4... [emoji848]
Jak chcesz mogę dopisać cię do pierwszej strony [emoji846]
Hahaha pyta czy wolę nad szafa sobie wisieć na tym czy w łazience [emoji23] ewentualnie w piwnicy [emoji23]Zobacz załącznik 889705
Taki pokaz mężowi [emoji23] może wtedy ogarnie temat [emoji51][emoji106][emoji41]
Ja pracuję [emoji5] na pewno do 4 września, bo wtedy będę mieć wizytę, to będzie 30+5[emoji3]i zastanawiam się właśnie nad L4... [emoji848]
Jak chcesz mogę dopisać cię do pierwszej strony [emoji846]
@Kelyana, super! imiona już wybrałaś? :-)U mnie dwie dziewczyny![]()
Wszystko się zgadza :-) 28 lat :-)@Ewelina1406
Oki[emoji5] masz termin na 14.12 i spodziewasz się dziewczynki? A wiek? Imię się domyślam [emoji57]
Z ta łazienka to niech sie zastanowi, bo jak zajmiesz na cały dzień to będzie latal do sasiadaHahaha pyta czy wolę nad szafa sobie wisieć na tym czy w łazience [emoji23] ewentualnie w piwnicy [emoji23]
Wszystko się zgadza :-) 28 lat :-)