kasiaczek89pl
Fanka BB :)
potraktowałaś tą kapustę porządnie tłuczkiem?
Nie , to przymiarka jest. Staremu się nudziło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
potraktowałaś tą kapustę porządnie tłuczkiem?
Bomba jak dla mnie hicior na wrzesień taki jesienny designNie , to przymiarka jest. Staremu się nudziłonarazie nie używam złe nie jest
![]()
Mi się to z syrena kojarzyNie , to przymiarka jest. Staremu się nudziłonarazie nie używam złe nie jest
![]()
Bomba jak dla mnie hicior na wrzesień taki jesienny design
Najlepszy oklad.. i jak super wygląda.. nas to też czeka![]()
Mi się to z syrena kojarzytylko kapucha zamiast muszli
![]()
Bardzo oryginalne. Niedługo wszystkie się w takie zaopatrzymy [emoji23]Zobacz załącznik 891418 ekologiczna najnowsza miseczka model kapuściany [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] gorzej jak przysnę to młodego znajda w kapuście [emoji23]
Kurde patrz jak wiedza dużo daje! Ciocia Ania jest bardzo dumna <3Szczerze to jak nie umiałam starszych przystawić i był nawał to bolało jak jasny ... ściągałam laktatorem ale było tylko gorzej. A teraz są duże owszem ciężkie ale przystawiam młodego i jest ok no i wspieram się wiedza z książki
ja też jeszcze nie wiem ile urlopu wezmę, dlatego będę brała opcję 100% a później 60%,żeby na tym nie stracićOn się cieszy że będzie miał dziecko, ale chodzi o to co będzie jak się urodzi czy będzie mi pomagal... Bo dopiero od miesiaca mi coś pomaga robi zakupy bo ja już tylko do łazienki chodzę ...ostatnio zadzwoniłam do sąsiadki żeby przyszła i mi ogarnęła dom bo syf taki że masakra cud że robaki się jeszcZe nie zaległy .. on nieraz ma trzy dni wolnego i nic nie robi leży i ogląda tv itd..dużo by opowiadać
Zobaczymy jak będzie dziecko, i jak wtedy będzie mi pomagał, on wdał się w swojego ojca że to kobieta ma wszystko w domu robić i jeszcze do pracy chodzić i najlepiej miu pieniądze oddawać.. a ja zarabiam więcej od niego..
Ja już się nie mogę doczekać jak wrócę do mojej pracy, cały czas się zastanawiam czy wziąć 6 miesięcy czy rok macierzyńskiego ...
No ale zobaczymy jak to będzie, musi dzidzia się urodzić cała i zdrowa wtedy się ogarnie temat ..