KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
102 cm w pępku.
Mi ciąży. Tzn. ciąży mi bo zahaczam nim. Nie mogę się schylać itp. No mam grację narąbanego hipopotama.
To naprawdę malutko
Ja myślałam, że mam mało a mam 105
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
102 cm w pępku.
Mi ciąży. Tzn. ciąży mi bo zahaczam nim. Nie mogę się schylać itp. No mam grację narąbanego hipopotama.
Serio mało?? Byłam święcie przekonana że to hardcore. Za to w dupie sorry tej.. no miednicy 110To naprawdę malutko
Ja myślałam, że mam mało a mam 105![]()
On mi już powiedział że nie może się doczekać jak będę na nogach bo mu ciężko już się slucha tego że mu mówię co ma robić .. hmm tylko co z tego że ja mówię jak on i tak nic z tym nie robi.. tak jak mówię czas pokaże a jak nie to spadam stąd ja sobie radę dam...
A uświadomiłaś go że 6 tygodni po porodzie palcem nie kiwniesz?Biedna Mati
Rzeczywiście dużo się na Ciebie zwaliło.
Ale widzę, że jesteś silna kobieta i patrzysz i widzisz to, nie myślisz sobie oczu.
Taki typ co ma tak zakorzenione ciężko zmienić. Ale byle od Ciebie więcej nie wymagał.
A długo jesteście razem ?
Mi się to z syrena kojarzytylko kapucha zamiast muszli
![]()
Aha , ja też mam medicover I nie mam takiego dostępu do systemu .On robi to w systemie i nie widzę.. coś marudził na toxo, alevreszte miał wypisać. Ja się loguje co wpisał, a tu nic..
Serio mało?? Byłam święcie przekonana że to hardcore. Za to w dupie sorry tej.. no miednicy 110
A kapusta to w jakim celu ? Coś słyszałam żeby przykładać kapustę ale chętnie się dowiem kiedy jak taka potrzebaZobacz załącznik 891418 ekologiczna najnowsza miseczka model kapuściany [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] gorzej jak przysnę to młodego znajda w kapuście [emoji23]
U mnie w Diagnostyce 2 dni robocze, ale gin mi pobrał i tylko zaniosłam.@StarAnia - ginekolog dał mi probówkę, na ostatniej wizycie. Pobrałam w domu wczoraj rano wymaz i zaniosłam do przychodni, oni wysyłają to do diagnostyki. Płaciłam chyba 37 zł albo 31, już nie pamiętam. Wyniki ponoć 4 dni robocze.
ja toxo miałam na początku i później 14.05 i więcej mi nie zlecałMoja dzisiejsza wizyta u gin na marne.. normalnie powinnam być wściekła.. bo ledwo dałam tam radę dojść w 30 stopniach A od przystanku 800m w słońcu.. A gin coś posciemnial i niecwypisal mi tych skierowań.. normalnie zaraz to przez neta opiernicze.. teraz leżę pod wiatrakiem.. na nic nie mam siły.. obiadu brak, dziecko zjada cokolwiek i nawet pieczywa nie mam.. czekam na m.. pewnie 17-18 będzie..
Szanowny gin raczył tylko łapę wsadzić i stwierdził że szyjka miękka..
A mi jak wół na stronie szpitala pisze, że ten fibrynogen ma być do porodu.. O toxo w 3 trymestrze nie wspomnę.. nie po to place za ten pakiet, żeby jeszcze za badania dodatkowo..