reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A nie będą się na mnie głupio paczać, jak tam przyjde bez powodu? [emoji14]
Hej, dziewczyny☺
Ja rodzilam 2 tyg po terminie 1 raz, gbs mialam ujemny i powyzej 4 tyg ważności, nikt sie nie czepiał w szpitalu i nie podawali antybiotyk (ale nie rodzilam w wodzie).
Co do patologii ciąży, bylam tydzień po terminie, chcieli zostawić mnie na oddziale bo duze dziecko (4300 gr na usg), ale odmowilam (za kilka dni mialam urodziny o nie chcialam spędzić w szpitalu),.zglosilam sie sama na odzial 10 dni po terminie i zostałam do porodu juz. W końcu urodzilam 4500 gr sn z oksy. Teraz wole doczekać sie w domu, az sie rozkręci samo.

reklama
A nie będą się na mnie głupio paczać, jak tam przyjde bez powodu? [emoji14]
Hej, dziewczyny☺
Ja rodzilam 2 tyg po terminie 1 raz, gbs mialam ujemny i powyzej 4 tyg ważności, nikt sie nie czepiał w szpitalu i nie podawali antybiotyk (ale nie rodzilam w wodzie).
Co do patologii ciąży, bylam tydzień po terminie, chcieli zostawić mnie na oddziale bo duze dziecko (4300 gr na usg), ale odmowilam (za kilka dni mialam urodziny o nie chcialam spędzić w szpitalu),.zglosilam sie sama na odzial 10 dni po terminie i zostałam do porodu juz. W końcu urodzilam 4500 gr sn z oksy. Teraz wole doczekać sie w domu, az sie rozkręci samo.

Czy jak wam powiem że nic mi się nie chce to będzie nowość???

Kasiaczek89pl jak ja ci zazdro tak pozytywnie że masz już małego!! Ehhh a napiszę mi bo już raz pytałem czy mi o że urodzony w 36+6 to miał te wszystkie szczepienia???

Ja nie poszłam do pediatry bo zaspalam Hehe w pn skocze

Muszę wstać coś ogarnąć w tej kuchni ale z deka mi się nie chce

Miał ale sami powiedzieli ze najpierw masa badan zanim podejmą decyzje. No i tam dalej ma coś kombinowane z tymi szczepieniami ale dopytam pediatry bo byłam tak zmęczona ze nie zakodowałam co.

Hej, dziewczyny[emoji5]
Niestety do wody nie może mi przekraczać nawet o dzień, bo mnie nie wpuszcza do wanny :/ dlatego jestem trochę zła na siebie.

reklama
Do góry