reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Właśnie też będę chciała, żeby młodego dokładnie zbadali zanim to zaszczepia.
ja też. nawet napisałam to w planie porodu i będę jeszcze im o tym przypominać, ale boję się, że oni nie będą chcieli badać i po prostu dla nich wygodniej będzie żebym podpisała, że nie wyrażam zgody na szczepienie i tyle

Dziewczyny zobaczcie jakie to słodkie [emoji7] Link do: MegaMama mam nadzieję że będzie widać filmik [emoji16]
I co? I becze. Ja to nie mogę oglądać takich filmików bo od razu mam powódź:) nigdy się tak łatwo nie wzruszalam a teraz taka miękka faja jestem :) Dziś rano np. rozłożyła mnie wiadomość z apki HiMommy...

Zobacz załącznik 891486 Obkupiłam chłopów na wakacje. Ledwo wróciłam do domu. Burza. Deszcz. Powietrze pachnie bosssko nie ma porównania z tym co było jeszcze 2h temu. A i pierwszą zabawkę kupiłam Mikiemu. Nie mogłam się oprzeć jak ta idiotka jakaś ;)
A gdzie jadą? Z ojcem czy raczej kolonia??? Ostatni tydzień przed szkołą i jeszcze wyjazd fajnie... A zabawka spoko

reklama
ja też. nawet napisałam to w planie porodu i będę jeszcze im o tym przypominać, ale boję się, że oni nie będą chcieli badać i po prostu dla nich wygodniej będzie żebym podpisała, że nie wyrażam zgody na szczepienie i tyle
No właśnie też się tego boję ale liczę na to, że może jednak uda się jakoś z nimi dogadać

Do góry