Płomyk*
Fanka BB :)
No i już byłam u tej gin w medicover. Przesympatyczna babeczka aż szkoda że tylko autem tak blisko się wydaje bo bym do nie chodziła a tak to autobusem dookoła świata ech. Bez problemu wystawiła skierowanie na usg a nawet szybko podejzalysmy malutka i co się okazało... Jestem świetna w rozpoznawaniu ułóżenia dziecinki bo się wszystko zgadzało gdzie głowa gdzie nogi. 
Serducho jak dzwon. Niestety nie mam zdjęcia ani wymiarów ale dla mnie to i tak dużo po takiej przerwie.
27. 09 usg lll trymestru
Serducho jak dzwon. Niestety nie mam zdjęcia ani wymiarów ale dla mnie to i tak dużo po takiej przerwie.
27. 09 usg lll trymestru
Nareszcie!!! A teraz ide zrelaksowac sie pod prysznicem i powalczyc z moim buszem na nogach ( i nie tylko). Brzuch coraz wiekszy, mam nie zly ubaw jak zaczynam "domowe spa", hehehehe
myślałam, że to tylko w reklamie występuje, a tu masz!
nigdzie nie jest idealnie
jednak hehe jak i wizyty na h i to mi się tu akurat bardzo podoba
ze wzgledu na komplikacje przy pierwszym porodzie jaki miałam w Pl i drugim tu gdzie moje parcie szło na marne a tam będzie wszystko czego będę potrzebowała w razie W jak to lekarka powiedziała..pozatym mam znajomego lekarza i się zapowiedział że wesprze i mam dzwonić jak bede w szpitalu ..może trafie na niego..choć nawet o tym nie myślałam