reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny, zaczęłam sie zastanawiać czy gdyby nie było w ogole hormonu ciąży to by była tam ta ciemnoróżowa gąbeczka widoczna? Zauważyłam, ze im mocniejsze i bardziej widoczne paseczki na owu testach, tym ta gąbeczka była bardziej różowa. Na najmocniejszym była ta gąbka juz cała rozowa.
Tak sobie mysle - moze u mnie jeszcze jest niski ten hormon [emoji848][emoji848][emoji848] i dlatego nic nie widać.

Zobacz załącznik 901234

Zdj troche prześwietlone na żywo mocniej widać ten roz.
Tylko takie testy robiłaś czy zwykły plytkowy też? :)

reklama
A ja znowu miałam planowaną cc w 38 tyg więc nie zdążyłam odczuć jakichkolwiek boli porodowych, może to i lepiej :)
weź nie żartuj, że lepiej :) jazda jest jak się to na zimno po latach wspomina :p bo zaraz po no nie wiem miesiąc 2 jak mnie ktoś zapytał to się zarzekałam że nigdy więcej a po roku mi przeszło.... teraz czuje dreszczyk na samą myśl

reklama
Do góry