d_dream
Fanka BB :)
Jakieś 2 cm
Mój tez ma taka końcówkę. Nie może załapać go
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakieś 2 cm
Śliczna
To byłby strzał w stopę jeśli chodzi o laktację. Dzieci nie zawsze jedzą kulturalnie i bez szarpaniny. Ba, przeważnie ta szarpanina w mniejszym lub większym stopniu nastepuje. To normalne. Już kiedyś pisałam, że to, że coś bywa trudne, nie oznacza, że jest coś nie takDzisiaj 12 dni. Odbekniecie na pewno nie, bo robi tak zanim w ogole zacznie jesc. Tak sie zastanawiam czy to wlasnie nie od brzuszka bo czesto sie prezy, ale tez nie zawsze. Jak tak dalej pojdzie zaczne chyba na noc odciagac mleko i dawac mu z butelki, bo juz nie wiem jak mu pomoc
Kupowałam w Ikei. Piszą 0-6 miesięcy.A nie ma napisane jaki rozmiar?
A jaki masz model? Nie wiedziałam, że w nich też wibracja jest. Myślałam, że tylko bieguny.Też mam ten tiny Love i ram masz albo bujanie przez bieguny albo włączysz wibracje. mi bedzie służył jako kolyska i leżaczek. wiem ze tez dziewczyny korzystają z niego jak jeszcze nie siedzi a rozszerzają dietę. Ja akurat kupilam ładna uzywke za 150 zl w turkusie a sa troszke drogawe... psu sie karuzela od tego bardzo podoba![]()
Też się nad tym zastanawiam.My dziś zrobiliśmy klusce odcisk stópek w gipsie.
Jak wyschnie to cykne zdjęcie i pokaże
GratulacjePrzedstawiam Olgę Magdalenę godz. 1.27 3520g 57cm poród siłami natury![]()
Gratulacje ślicznej księżniczkiDziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje Zobacz załącznik 901797Zobacz załącznik 901798
To masakra! Jednego prania nie wytrzymalaKupowałam w Ikei. Piszą 0-6 miesięcy.A jaki masz model? Nie wiedziałam, że w nich też wibracja jest. Myślałam, że tylko bieguny.Też się nad tym zastanawiam.
Moja poduszka-kura dzisiaj umarła. Chciałam ją wyprać i pralka jej poderżnęła gardło [emoji23] gdzieś szew był lipny i puścił w praniu i wszystkie kulki silikonowe ze środka wylądowały w pralce... Na szczęście są duże i wepchamy je do środka spowrotem i zaszyjemy dziada.
Ślicznai Chicco widzę
To byłby strzał w stopę jeśli chodzi o laktację. Dzieci nie zawsze jedzą kulturalnie i bez szarpaniny. Ba, przeważnie ta szarpanina w mniejszym lub większym stopniu nastepuje. To normalne. Już kiedyś pisałam, że to, że coś bywa trudne, nie oznacza, że jest coś nie tak
to małe stworzenie ledwo wyszło z brzuszka, gdzie nie wiedziało co to głód, zimno, strach, ostre światło, nie musiało robić kupy, siusiać, puszczać bąków, żarcie wpadało bezpośrednio do brzucha. Daj mu czas, żeby się tego wszystkiego nauczył, a sobie na nauczenie się odpowiadania na jego sygnały i rozpoznawania ich
![]()