Adell1994
Fanka BB :)
PięknaMoja panienka kończy dziś 2 tygodnie.
Waży 4315![]()
I jak dużo już waży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PięknaMoja panienka kończy dziś 2 tygodnie.
Waży 4315![]()
Była lekarz i powiedziała, że mały ma za duży spadek wagi. Do wieczora musi chyba przybrać czy co. Był 3840 a jest 3460... poszłam do laktacyjne zaraz ma przyjść, ale zdziwiona ze nic nie zgłaszałam. A mi się wydawało ze je Ok bo ciągnie śpi i kupka. Jest spokojny to skąd mogłam wiedzieć ze jest głodny
Jestem załamana bo ja nie wytrzymam sama kolejnej nocy poza domem
Piękna
I jak dużo już waży![]()
Niezawiele tego ale zawsze coś.... Nie wiem co mam robić? Jak wstanie dać mu pierś ale mieć przygotowana mieszankę? A to co ściągnąłem mogę zmieszać z mieszanka czy dać osobno?
Ja jestem z tych matek wariatka co lubi takie imprezy. Znaczy nie tyle imprezy co lubię być z synem wtedy. Już tak mam. Chyba mi się to nigdy nie znudzi. Jeszcze teraz jak jest Klaudia to uwielbiam mieć ich 2 przy sobie. W ciąży odpoczywalam hak szedł do szkoły, a teraz za nim tęsknię jak tam jest. Taka moja odmiana baby bluesTrzymaj się
Będą też inne imprezy
Gwarantuje Ci że będziesz miała ich dość [emoji16]
Fotka zapomniałam