reklama
Marika myślę że minie. Ja pamiętam jak powtarzałam M ze to ostatni raz i co?! Słowa pamiętam a bólu nie
rodzilam 16 godzin
Dziękuję kochane ze zdrówko. W sumie niby nic mi nie jest tylko tak potwornie gryzie w kościach ze spac nie mogę, no geriatria jak nic
Dziękuję kochane ze zdrówko. W sumie niby nic mi nie jest tylko tak potwornie gryzie w kościach ze spac nie mogę, no geriatria jak nic
Marika myślę że minie. Ja pamiętam jak powtarzałam M ze to ostatni raz i co?! Słowa pamiętam a bólu nie
rodzilam 16 godzin
ivvonka
Fanka BB :)
Ooo weszłam na chwilę na forum i już się wózek rusza. No nieee... dobra, no to co? Pozdrawiam wszystkich ciepło i zaraz idę ten wózek uspokoić...ooo czkawka gratis 
A ogólnie jest dobrze. Tylko muszę jeszcze 3 poradnie umówić. No sześć już mam.
A ogólnie jest dobrze. Tylko muszę jeszcze 3 poradnie umówić. No sześć już mam.
kasiula222
Dziewczyny u mnie dziś wyniki testu obciążenia glukoza wyszły nie fajnie ...jestem załamana. Ciśnienie podwyższone i jeszcze cukrzyca a to początek ciąży
roki_1991
@kasiula222 a co ci tam wyszło??
reklama
Totois30
@kasiula222 zaczynaj wdrazac dietke, moze uda sie uniknac insuliny, duzo mozna zdzialac dieta, na czczo zle? A jak po h i po 2h? Nie martw sie jest super opieka diabetologiczna w ciazy i wszystkow na nfz, jak najszybciej zapisz sie do diabetologa i glowa do gory