reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@GoJ ja kupowałam mieszkanie w stanie surowym, remontowałam wszystko od podstaw. Wiec wiem co czujesz, to wydatek jakich mało. Najgorsze jest to, ze jak zaczynasz coś robić to ciagle i ciagle czegoś brakuje. I co odłożysz kasy, to co chwila jakiś inny wydatek..

U Nas tez dzisiaj piękna pogoda. Ale my na dworzu nie byliśmy, starsza ma gorączkę.
I kisimy się w chacie. [emoji53]
Ja aktualnie siedzę w aucie. Jadę opłacać rachunki, wiec tyle dobrego [emoji39]

reklama
Do 35 rż i to i to :D
Potem już tylko okrągłe urodziny typu 50. A tak to imieniny
Ja uparcie celebruję imieniny i urodziny zarówno dorosłych jak i dzieci... u moich teściów u dzieci tylko urodziny a u starych imieniny dziwne to dla mnie. Ja w ogóle lubię wszystkie święta i nie koliduje mi zabawa w halloween i następnego dnia groby ;) bo groby to bardzoej dla starych a halloween dla smarków...

Ja się czaję, żeby hybrydę sobie zrobić, ale to potrzebuję, żeby mała na godzinkę przysnęła [emoji140]

Obcinam jej paznokietki regularnie, ale ta mała spryciula zawsze znajdzie jakiegoś zadarciucha i się nim po twarzy podrapie [emoji85]

My naszemu jeszcze nie obcinalismy.. trochę się stresujemy tym a na szczęście te długie to same mu się na początku ułamaly

Ja mam dziś imieniny :p
Ogarnęłam chałupę. W razie jakby kogoś na odwiedziny naszło to mam ciasto w lodówce. Także kawe i ciastko w czystym mieszkaniu mogę zaoferować :p
Kupiłam też sobie nowy kubek wielkości wiadra i komplet bielizny nie karmiącej. Tylko prawdziwy push up :rolleyes2:
A co .

Wszystkiego najlepszego [emoji8][emoji8][emoji8]
A jakie masz ciasto? To może bym wpadła bo tak za mną ciasto chodzi :)

Ja jutro z Ulą na kontrolę do ośrodka jadę.
Ważenie i mierzenie itd.....
Jutro 11 październik więc będzie miała równy miesiąc klusia moja :)
Ja się też ważyłam u mamy. Zeszło 2 kilo więc zostało jeszcze 2,5kg do wagi z przed ciąży.
Jest ok.
Okulary jutro będę miała nowe.
630 polskich złotych ta przyjemność. No ale do tej pory było ok a teraz literki się plączą. A że ja mam jedno oko z wada wrodzoną nieoperacyjną to o to drugie dbam bardzo.

To potem pokaż te okularki :)

Ja uparcie celebruję imieniny i urodziny zarówno dorosłych jak i dzieci... u moich teściów u dzieci tylko urodziny a u starych imieniny dziwne to dla mnie. Ja w ogóle lubię wszystkie święta i nie koliduje mi zabawa w halloween i następnego dnia groby ;) bo groby to bardzoej dla starych a halloween dla smarków...

Ja mam tak samo :)
Lubię i urodziny i imieniny. I inne święta.
A najbardziej kocham Boże Narodzenie:)
Jak tylko pod koniec listopada wchodzi ten czas na ulice to jaram się na maxa. Mega sympatyczny to jest czas- a w tym roku to już zupełnie niezwykle będzie :)

Ja mam tak samo :)
Lubię i urodziny i imieniny. I inne święta.
A najbardziej kocham Boże Narodzenie:)
Jak tylko pod koniec listopada wchodzi ten czas na ulice to jaram się na maxa. Mega sympatyczny to jest czas- a w tym roku to już zupełnie niezwykle będzie :)
Mam to samo... i czekam do 6.12 żeby chatę dekorować a potem na choinkę czekam i w ogóle szkoda mi jak jest już po Wigilii ;)

reklama
Do góry