reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jeśli masz FB, to dołącz do grupy "chusty na każdą kieszeń" - tam coś znajdziesz :)Ja napisałam, że Miłosz dziś miły, to dostałam za swoje. Od momentu, kiedy kliknelam wyślij było darcie papy, z przerwą jedynie na kąpiel. I tak samo - ja mu cycka, a ten wypluwa i wrzask. Supcio. Także współczuję i rozumiem.O dzisiaj widzę, że dzieci bardzo wyrozumiale [emoji14]
Moja identycznie dzisiaj, drze się jak może...[emoji33] A było tak pięknie [emoji15]

A mój nie wiem czy po prostu się drze czy boli go brzuszek .
Od 15 tak płakał okropnie, niczym nie mogłam go uspokoić , nawet na rękach było źle i to aż czerwony się robił na twarzy i spocony . Ogrzałam mu brzuszek termoforem to zasnął ale było widać że się męczy .

A mój nie wiem czy po prostu się drze czy boli go brzuszek .
Od 15 tak płakał okropnie, niczym nie mogłam go uspokoić , nawet na rękach było źle i to aż czerwony się robił na twarzy i spocony . Ogrzałam mu brzuszek termoforem to zasnął ale było widać że się męczy .
Dobrze, że w końcu zasnął biedak.

U mnie ta sama śpiewka co wczoraj. Kąpiel, karmienie, sen. Odkładam, a tu wielka salwa do pampera. I jak saper próbuję się dostać do środka, żeby jej nie obudzić. Wczoraj się udało. Dzisiaj niestety nie.

To wezcie mnie do klubu!
Od 17 cycam i usypiam z przerwa na kapiel...niby zasypia, odkladam, 5 min pozniej placz i tak w kolo Macieju... ze 3 pampersy zmienione, piersi az bola od ssania, a on dobrze spi tylko na moich kolankach, tzn. Na poduszcze do karmienia przytulony do mnie. W dzien spal tylko na spacerze miedzy 15 a 17. No i te 15-minutowki na kolankach...

reklama
Do góry