Korkowa
Fanka BB :)
@Paulaaa25 Witamina K w zastrzyku według mnie lepsza. Z jelit może się nie wchłonąć za dobrze, zresztą jak uleje z mlekiem, to nawet nie będziesz tego wiedziała i po witaminie.
@majacyr może on ma krótkie wędzidełko, że języczkiem nie może złapać? Wiem, że to wcześniak i tak mu nie zrobią żadnego zabiegu, ale może o to chodzi??Szkoda, że Cię wypisali, to teraz możesz go tylko widzieć w godzinach odwiedzin???
Ja z tym planem porodu mam mieszane uczucia. Właściwie nie wiem po co go pisać, skoro i tak zgodzę się na wszystko, co będzie potrzebne do ratowania życia i zdrowia i na inne procedury szpitalne też. No bo niby napiszę, że chcę poród z ochroną krocza, a potem mnie porozrywa, więc niech robią, co muszą, oni się lepiej na tym znają niż ja i potrafią ocenić sytuację na bieżąco.
Co Wy w ogóle piszecie w takich planach porodu?
Ja nie mam planu porodu zgadzam się na wszystko aby było szczęśliwe zakończenie
Szkoda, że Cię wypisali, to teraz możesz go tylko widzieć w godzinach odwiedzin???
Nie odrzucam też myśli że może było by inaczej i urodziłabym szybciej itd ale kto mi da taką pewność nikt a to mój pierwszy poród którego bałam się jak cholera już nawet przed informacją że będzie mi bardziej ciężko. Także zdecydowałam się na cc jeszcze nie mam terminu bo miałam sobie to przemyśleć w domu na spokojnie.