Jivka
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że atmosfera będzie cały czas będzie nienaganna.Cześć dziewczyny coraz więcej nas tutaj ale fajnie☺
Wiesz co, nie palcem bo mam długie paznokcie i zazwyczaj kończy się to lekkim bólem. Korzystam z patyczków higienicznych.
Witaj! Życzę owocnych starań!Hej dziewczyny.
Dołączam do Was bo od poczatku grudnia rozpoczęliśmy starania o synka.... To pierwszy cykl. 20 ma być@. Zobaczymy co się stanie :-)
Mam już w domu syna 14 lat i corcie 17 miesięcy. Mamy nadzieję na synka. A co wyjdzie to czas pokaże. Mam 32 lata.
Śledzę wasz wątek od samego początku. Bardzo podnosi na duchu taka grupa wsparcia :-) pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki :-)
Ja przed okresem mam takie parcie na słodkie że szok[emoji5]