reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Witajcie dawno mnie tutaj nie było. Grudniowe starania przeszły na styczniowe tak więc dołączam już całkowicie do was.
Miałam testować wczoraj i dzisiaj ale dostałam @ 6.01.
Zastanawia mnie to co się stało ponieważ od zastrzyku tylko jeden dzień nie było przytulanek i się nie udało. Byłam wczoraj na kontroli torbieli nie ma wiec ten cykl postanowiłam że też będzie stymulowany. Zaczęłam brać już clarzole.
Myślicie że powodem mógłbyć skapy śluz plodny ? Owulacja wystąpiła napewno.
Może polecicie coś na poprawę śluzówki?

reklama
Jedynie co moge doradzic to nie nakręcać sie niepotrzenie. To w niczym nie pomaga. A wręcz przeciwnie..cieszyc sie dniem,.chwilą a co najwazniesze (co ci mąż powiedział) sexem i nie nie myslec ze cos bedzie nie tak. ❤❤
Każda z nas będzie mamusia! Juz o to zadba ten na górze❤ buziaki.

Wiedziałam że mnie nie skrytykujecie ale nie spodziewałam się tak miłych słów. Dziękuję kobietki za wsparcie ♡ Wygadałam się i od razu mi lepiej. ☀️ Myślicie że to źle, że myślę również kategorią pieniędzy między tym wszystkim ? Wiem że i bez mojej umowy sobie poradzimy. Ale wiem również że z tym było by nam o niebo lepiej...

Cześć dziewczyny :) ja właśnie jestem po zrobionym teście no i biel ehh dwa dni przed okresem powinien coś pokazać a tu nic... Chyba znowu to nie mój cykl...

A mi te testy owulacyjne namąciły w głowie, źle je robiłam bo za późno. Dziś daję im ostatnią szansę tym razem w godzinach 16-18 a potem je odkładam na dno szafy i działam bez nich :p

Wiedziałam że mnie nie skrytykujecie ale nie spodziewałam się tak miłych słów. Dziękuję kobietki za wsparcie ♡ Wygadałam się i od razu mi lepiej. ☀️ Myślicie że to źle, że myślę również kategorią pieniędzy między tym wszystkim ? Wiem że i bez mojej umowy sobie poradzimy. Ale wiem również że z tym było by nam o niebo lepiej...

Dlaczego miałoby to być złe ? pieniądze szczęścia nie dają ale bez nich nie da rady żyć a przy ich braku zawsze jest stres i kłótnie
A mi te testy owulacyjne namąciły w głowie, źle je robiłam bo za późno. Dziś daję im ostatnią szansę tym razem w godzinach 16-18 a potem je odkładam na dno szafy i działam bez nich :p

A robiłaś raz dziennie ? Bo ja w moich testach miałam napisane żeby robić 2× dziennie z rana ale nie pierwszego siuśka i pod wieczór bo jak wyrzut hormonu jest rano to wieczorem może test go nie wykryć być już za male stężenie w moczu jest jeszcze zalezy jaką czułosc testu masz.

reklama
Do góry