Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra na szybko dorzuciłam póki mi Dziecię pozwala do kompa podejśćjak ktoś coś jeszcze to już wieczorem
Zobacz załącznik 969751
Dla mnie mięso moze nie istniec ☺ale placki ziemniaczane z jogurtem mmmm pychaU mnie najgorsze jest to, że przed ciążą jak myślałam o plackach ziemniaczanych to sama myśl mnie odrzucała, bo to ocieka tłuszczem a teraz... Odwrotnie!!!wszystko co smażone bym pochłonęła ... (Oprócz mięsnych rzeczy)
![]()
Ja jeszcze marchew dodaje i cebulke doprawiam i smaze rewelka moge takich zjesc sporo hahaCoś w tych plackach ziemniaczanych jest, bo przedwczoraj prosiłam babcię żeby bi zrobiła i sobie pojadłam![]()
O tak, teściowa robi takie z marchewką i cebulą, grubo tarte, pychota. Babcia za to całkiem inne, ale nie pogardzę haha, aż sobie smaka narobiłamJa jeszcze marchew dodaje i cebulke doprawiam i smaze rewelka moge takich zjesc sporo haha