reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
A chciałam zapytać jeszcze o jedną kwestię mianowicie czy jak monitorowalyscie cykle to było jedno jajeczko dominujące? Czy więcej bo u mnie zawsze jedno. I jeszcze czy lekarz wam mówił jaka macie grubość endometrium?

A chciałam zapytać jeszcze o jedną kwestię mianowicie czy jak monitorowalyscie cykle to było jedno jajeczko dominujące? Czy więcej bo u mnie zawsze jedno. I jeszcze czy lekarz wam mówił jaka macie grubość endometrium?
Ja chyba miałam dwa dominujące jajeczka 20 i 18 mm .. a o endometrium zapomniałam zapytać :/

Wlasnie dreptam do dentysty.. i zastanawiam sie.. skoro w 1 trymestrze nie wolno nic robic.. to czy w sytuacji kiedy jest duza szansa na ciaze mozna czy nie? Kurcze..
Podziwiam Cie za twój optymizm, ja to ciągle jestem nastawiona że się nie uda, a Ty ciągle pozytywne myślenie, może się trochę od ciebie tego nauczę,

Chce was o coś zapytać ale zacznę od początku. W 2011 roku poszłam z ostrym bólem głowy do neurologa porobili mi badania. I wyszło że choruje na padaczke i tarczyca niedoczynność (w późniejszym czasie okazało się że mam hashimoto ). I do póki nie wiedziałam że choruje na te dwie choroby nic się nie działo. Z dniem kiedy usłyszałam od neurologa że mam padaczke oraz moje wyniki TSH są nie najlepsze prawie 6 zaczęłam tyc w oczach i meczyly mnie ataki padaczkowe. Jak to jest możliwe że objawy choroby pojawiły się dopiero wtedy kiedy lekarz mnie o tym uświadomił A wcześniej nic mi nie dolegalo? Mam nadzieję że napisałam zrozumiale i któraś z wam będzie potrafiła mi odpowiedzieć na moje pytania które mnie nurtują od dawna.

Dziewczyny jak to u Was jest z tym sluzem plodnym... A jak to być powinno. Ile wcześniej powinien sie on pojawić? Przed owu czy w dzień owu ? Jak to wygląda

reklama
Dziewczyny jak to u Was jest z tym sluzem plodnym... A jak to być powinno. Ile wcześniej powinien sie on pojawić? Przed owu czy w dzień owu ? Jak to wygląda
U mnie pojawia się około owu i nie jest go jakoś dużo ale faktycznie u mnie można zobaczyć że jest on inny bo jest identyczny jakbyś jajko rozbiła, ja jak zaczęłam uczyć się swojego organizmu to też zwróciłam uwagę na to uczucie wilgotności w pochwie w czasie dni płodnych, kiedyś nie widziałam tego

Do góry