Trzymam kciuki!Może się udaja teraz czekam na @ zaczynam wtedy clo i aromek i na monitoring
oby mi zaczęło coś tam rosnąć bo po 3 monitoringach bez wspomagaczy narazić nic nie urosło
![]()
Teraz będzie przedemną 1 cykl na wspomaganiu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!Może się udaja teraz czekam na @ zaczynam wtedy clo i aromek i na monitoring
oby mi zaczęło coś tam rosnąć bo po 3 monitoringach bez wspomagaczy narazić nic nie urosło
![]()
Teraz będzie przedemną 1 cykl na wspomaganiu
Ja chyba miałam dwa dominujące jajeczka 20 i 18 mm .. a o endometrium zapomniałam zapytać :/A chciałam zapytać jeszcze o jedną kwestię mianowicie czy jak monitorowalyscie cykle to było jedno jajeczko dominujące? Czy więcej bo u mnie zawsze jedno. I jeszcze czy lekarz wam mówił jaka macie grubość endometrium?
Podziwiam Cie za twój optymizm, ja to ciągle jestem nastawiona że się nie uda, a Ty ciągle pozytywne myślenie, może się trochę od ciebie tego nauczę,Wlasnie dreptam do dentysty.. i zastanawiam sie.. skoro w 1 trymestrze nie wolno nic robic.. to czy w sytuacji kiedy jest duza szansa na ciaze mozna czy nie? Kurcze..
Ritka.. nastawiam sie ze sie nie udalo.. ale nie moge wykluczyc tej pozytywnej wersji.. poprostuPodziwiam Cie za twój optymizm, ja to ciągle jestem nastawiona że się nie uda, a Ty ciągle pozytywne myślenie, może się trochę od ciebie tego nauczę,
Dziewczyny jak to u Was jest z tym sluzem plodnym... A jak to być powinno. Ile wcześniej powinien sie on pojawić? Przed owu czy w dzień owu ? Jak to wygląda
Bardzo trzymam za nas kciukiRitka.. nastawiam sie ze sie nie udalo.. ale nie moge wykluczyc tej pozytywnej wersji.. poprostu![]()
U mnie pojawia się około owu i nie jest go jakoś dużo ale faktycznie u mnie można zobaczyć że jest on inny bo jest identyczny jakbyś jajko rozbiła, ja jak zaczęłam uczyć się swojego organizmu to też zwróciłam uwagę na to uczucie wilgotności w pochwie w czasie dni płodnych, kiedyś nie widziałam tegoDziewczyny jak to u Was jest z tym sluzem plodnym... A jak to być powinno. Ile wcześniej powinien sie on pojawić? Przed owu czy w dzień owu ? Jak to wygląda