kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Woow swietnePatrzcie jaka akcja u mnie w miescie Link do: Dzień Matki w VIVO! Bezpłatne badania USG i Konsultacje | Aktualności | VIVO! Stalowa Wola
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Woow swietnePatrzcie jaka akcja u mnie w miescie Link do: Dzień Matki w VIVO! Bezpłatne badania USG i Konsultacje | Aktualności | VIVO! Stalowa Wola
Aaa to nie wiedzialamNo i właśnie to hamuje skurcze i akcje porodową trzeba wywoływać.
A o jakich prenatalnych mówisz usg? Noo u mnie za to pogoda cudna siedzę uczę się i opalam może chociaż trochę chwyci mi twarz i nogiHej dziewczyny
U nas sloneczko.sie próbuje przedrzec przez chmury ciemne.wiec.nie.wiem.jaka.ta.pogoda bedzie. Co do biustonoszy to ja tez.juz dawno.kupilam takie sportowe.ale bez gumki sa super a kosztuja bardzo.malo.wiec.polecam. Tez spie w bieliznie albo.koszuli nocnej. Ja dzis ddzwonie i zspisuje sie, na prenatalne mam.pare dni.na.ich zrobienie.wiec.ciekawe czy sie uda.
Idealne przy pierwszej ciąży. Ciekawe czy duzo ludu będzie.Woow swietne) tez bym.poszla na takie cos jest fizjoterapeuta dietetyk.pokazuaja jak.kapac malucha itp no boskie !
![]()
Tak nie dlugo bede.konczyc 12 tc wiec mam.malo.czasu a przekonala.mnie do.zrobienia ta pani.ktora robila.mi wczoraj usg mowi ze ona jednak.doradza.zrobienie takich badan.prenatalnych dla.sw spokoju.A o jakich prenatalnych mówisz usg? Noo u mnie za to pogoda cudna siedzę uczę się i opalam może chociaż trochę chwyci mi twarz i nogijutro mam egzamin w pracy więc wzięłam dzień wolny na naukę
![]()
Właśnie super sprawa wybierasz się? Jak coś daj znac jak byloIdealne przy pierwszej ciąży. Ciekawe czy duzo ludu będzie.
Ja pod wieczór mam widuzczny brzuszek a tak to nie za bardzo. Jestem w 9t+5dDziewczyny w pierwszej ciążyczy widzicie, że zaokrąglił się Wam brzuszek ?
W którym jesteście tc? Bo kojarzę zdjęcia ale dziewczyn, które mają już dzieciaczki
![]()