reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Mam pytanie do Was, co sądzicie o tych dwóch zdjęciach i pomiarach? Ja mam wrażenie, ze to, gdzie CRL=0,60cm jest jakieś dziwne. Czy to na pewno jest zarodek? Może to pomiar razem z pęcherzykiem żółtkowym?Zobacz załącznik 976207
Zobacz załącznik 976208
Mi się wydaje że jest okej. Tylko zdjęcie jest tak zrobione że pęcherzyk żółtkowy jest schowany jakby z tyłu. Na moje oko ten niewielki brzuszek na górze to właśnie pęcherzyk żółtkowy
młoda1994
Ja mam napisane <1 negatywny, granicą jest do 1.5 , A ponad 1.5 pozytyw. Ale nie mam pewności czy to insulina ponieważ jest napisane TRAK A to jak sprawdzałam w Internecie to badanie jest związane z insulina. Calcitonin mam 2.2 A norma od 0.10Pytanie było o insulinę nie o cukier. Cukier powinien być poniżej 99 a insulina najlepiej jednocyfrowa. @młoda1994 ale też zależy jakie będziesz mieć jednostki
Gratuluję dodatniej betymi luteina też się tak długo rozpuszczala i też nie znosiłam jej "smaku"
Piękna ta beta. Nie czytaj głupot w internecie! Może świadczyć o ciąży mnogiej, ale jest w normach więc spokojnie![]()
kasiula222
Dziewczyny biorące luteinę czy wam ta luteina wypływała ? Bo ja mam wrażenie że ona się nie rozpuszcza .. ?
Takaja123
@kasiula222 mówisz o dopochwowej? Po zaaplikowaniu musisz chwilę polezec właśnie po to żeby nie wypływala
kasiula222
Ale w tym problem ze ona nie wypływa może się nie rozpuszcza ..@kasiula222 mówisz o dopochwowej? Po zaaplikowaniu musisz chwilę polezec właśnie po to żeby nie wypływala
Takaja123
@kasiula222 mi lekarz mówił żeby nie aplikować jej bardzo głęboko. Może że głęboko? U mnie wszystko było ok
reklama