Troszkę lepsze ale mogłobyc lepiej![]()
Ty juz poroniłas wzesniej,prawda? Cos tak kojarzę, ze pisałas o tym.
W jakiem jestes wieku?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Troszkę lepsze ale mogłobyc lepiej![]()
Ja tego nie ukrywam. Nawet jak się nie uda to wolę żeby wiedzieli niż mam potem słyszeć jak już się uda " łooo jak cudnie pierwsza ciąża itd "No i dobrze, ze powiedziałas. Takie tajemnice działają stresująca, ja sama rozwarzam KIEDY powiedziec :/
U mnie tez wiedzą, ze mam białaczkę i jedno poronienie za sobą. Moja sytuacja takze jest "inna".
![]()
Ja tego nie ukrywam. Nawet jak się nie uda to wolę żeby wiedzieli niż mam potem słyszeć jak już się uda " łooo jak cudnie pierwsza ciąża itd "
26 lat. Tak tak pierwsza ciążę straciłam pod koniec lutego. 01.03.19 miałam zabieg robiony. Co innego gdybym już miała upragnionego dzidziusiaTy juz poroniłas wzesniej,prawda? Cos tak kojarzę, ze pisałas o tym.
W jakiem jestes wieku?
![]()
Ja tego nie ukrywam. Nawet jak się nie uda to wolę żeby wiedzieli niż mam potem słyszeć jak już się uda " łooo jak cudnie pierwsza ciąża itd "
No u mnie wiedzą prawie wszyscy bo ja tez prowadziłam szybki i bardzo towarzyski styl życiaNo też racja...
![]()
26 lat. Tak tak pierwsza ciążę straciłam pod koniec lutego. 01.03.19 miałam zabieg robiony. Co innego gdybym już miała upragnionego dzidziusia![]()
No u mnie wiedzą prawie wszyscy bo ja tez prowadziłam szybki i bardzo towarzyski styl życiaA tu nagle spokój herbatka zamiast wina
![]()
Kurcze to jest takie niesprawiedliwe że jakieś patologie od tak zachodza w ciążę, nie chodza do gin i rodza zdrowe dzieci.. A my lekarze, wizyty, leki, najlepsze kwasy foliowe. Chcesz dać dziecku wszystko czego będzie potrzebowalo a nie możesz go miećTo jedziemy na tym samym wózku ...
tylko ja jestem "ciut"starsza, bo mam 33 i też czekam na pierwsze dzieciątko.
U mnie poronienie(takze zakonczone zabiegiem) było z początkiem maja...
![]()
HahahhahaHahahahahahaha :-)))) To Ty taki "niezły herbatnik" jesteś
Życzę Ci, abyś musiała teraz te pare miesiecy tylko przy herbatce się nudzić
Daj znać proszę po wizycie !!!!
![]()