Anolik
Fanka BB :)
Jak pięknie  kurczę moja już tak mocno dźwiga głowę jak leży na brzuchu, dopiero jak się zmeczy to pada na bok
 kurczę moja już tak mocno dźwiga głowę jak leży na brzuchu, dopiero jak się zmeczy to pada na bok

To i moj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To i moj
Nie wiem czy to do mnie ale odpiszę [emoji23][emoji85]. Jestem po 2cc i lekarz powiedział że teraz oo dwóch cięciach robią kolejne bo jest bardzo duże ryzyko że mogą wystąpić komplikacje. Moge spróbować sn ale to na własną odpowiedzialność i wcześniej musze podpisać papiery.Kochana a kiedy masz termin? Dlaczego idziesz na cięcie skoro chciałabyś sn próbować. Ja jestem po 1cc i 2 vbac. A teraz było wręcz cudownie jeśli można tak opisać poród naturalny [emoji23]
Jej jakie kochane dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Nie wiem czy to do mnie ale odpiszę [emoji23][emoji85]. Jestem po 2cc i lekarz powiedział że teraz oo dwóch cięciach robią kolejne bo jest bardzo duże ryzyko że mogą wystąpić komplikacje. Moge spróbować sn ale to na własną odpowiedzialność i wcześniej musze podpisać papiery.
Chciałabym spróbować ale wszyscy mi mówią że głupia jestem że chce tak ryzykować. Pokłóciłam się o to z mężem ostro, on w zupełności się na to nie zgadza. Mówi że kolejny raz nie chce przeżywać tego strachu o mnie i o dziecko. Do tego coraz częściej boli mnie blizna. Jutro mam USG to lekarz zobaczy jej grubość
Termin mam na 7września.
@Martoosia piękna sesja [emoji7][emoji7][emoji7] no teraz w końcu widzę że masz brzuszek [emoji6] te zdjęcie z chłopcami magiczne....
Uwielbiam te buziaczki i przytulanie brzucha przez starszaka.
Ps. Kupywałyście może torbę do wózka? Jeśli tak to możecie coś polecić? I Nie za miliony monet? [emoji23][emoji38]
Liczba ja już mam od ponad miesiaca. Zakladanie nic nie bolalo tylko dośc nieprzyjemne. Po zalożeniu krwawilam z 2/3 tyg a teraz nic. Tylko jakby wzroslo libido
Dagaa twoja mala już siedzi sama ?
To normalne:dOmg! Tyle czasu krwawienia? To normalne?
Chyba bym oszalała przez tak długi czas. [emoji849]