Paraply
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie!!!! Co za urodzaj po ostatnim miesiącu wakacjiHej, zrobiłam dzisiaj test. Zobacz załącznik 1013056
Gratki gratki!!! Wspaniale! Gratuluję!Zobacz załącznik 1013085
Wrzucam zdjęcie w świetle dziennym. Jestem taka szczęśliwa!!!!! <3
Super, coraz bliżej do celu.Hej, zrobiłam dzisiaj test. Zobacz załącznik 1013056
Ja nie rozumiem tych lekarzy, tak bardzo ich nie rozumiem. Czy nie ma tam chociaż jednego kompetentnego, który się przyłoży i pomoże Ci w końcu... Przecież musi być diagnoza, co się dzieje i dlaczego! Przykro mi. Ja mocno trzymam kciuki, bardzo mocno. Ściskam i przesyłam dobre myśli.Normalnie złapałam takiego doła że mam ciągle łzy w oczachżyć mi się nie chce...
Tyle razy prosiłam tych lekarzy o badania hormonów. Tyle razy pytałam jakie i kiedy....
a teraz co.... Kolejne miesiące leczenia....
Chyba czas odpuścić i usunąć się stąd bo zwariuje niedlugo
I tego Ci życzę. Z całego serducha, niech się w końcu spełni!Mamcia, doczytalam o Tobie! Gratulacje, super wieści
KiedyPytam, jedziemy chyba na jednym wózku zarówno w pracy jak i w uczuciach... Mnie też dziś dół złapał. Mam łzy w oczach. Cieszę z Waszych kresek bardzo ale tak chciałabym mieć swoją...
Byłam dziś robić badania, nawet nie chce mi się sprawdzać wyników... Bo chyba @ przyjdzie za 5 dni![]()
Jakie badania robiłaś...?Mamcia, doczytalam o Tobie! Gratulacje, super wieści
KiedyPytam, jedziemy chyba na jednym wózku zarówno w pracy jak i w uczuciach... Mnie też dziś dół złapał. Mam łzy w oczach. Cieszę z Waszych kresek bardzo ale tak chciałabym mieć swoją...
Byłam dziś robić badania, nawet nie chce mi się sprawdzać wyników... Bo chyba @ przyjdzie za 5 dni![]()