m-madzix
Fanka BB :)
Ok, spokoTo miał być tylko żart. Przepraszam, jeśli uraziłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, spokoTo miał być tylko żart. Przepraszam, jeśli uraziłam.
Ja mam specyficzne poczucie humoruOk, spokoto nie zrozumialam
![]()
Który tydzień?? To daje nadzieje, że w końcu minie...Dziewczyny u mnie odpukać, chyba się mdłości skończyły. Od rana mam dosłownie ochotę na wszystko i tylko mężowi pisze co ma mi kupić po drodze z pracy.![]()
Mam dokładnie te same dylematy. Tez mnie okropnie dziś boli głowa, ale pół tabletki paracetamolu wzięłam 2 dni temu jak miałam migrenę. Lekarka powiedziała żeby brać sporadycznie :/ Faktycznie trudno przetrwać gdy głowa boli non stop i nic nie działa (kompresy, odpoczynek, spanie).Czesc Dziewczyny. Ja tez dzisiaj po wizycie, wszystko jest ok. Bardzo sie cieszeDobrze ze doradzilyscie mi zebym zaczekala do dzis z wizyta, bo faktycznie nie bylo sensu jechac wczesniej. Plamienia sie pojawiaja ale na usg nic nie bylo widac niepokojacego... Dzis okropnie boli mnie glowa i nie wiem co jest lepsze... meczyc sie z tym jeszcze i moze wkoncu samo przejdzie czy bezpieczniej wziac paracetamol?? :/
Dopiero 9+4, ale zaczęło się już na początku 7. Mam nadzieję, że to w końcu koniec.Który tydzień?? To daje nadzieje, że w końcu minie...
Nie odbieraj mi nadziei. Już nie mam siły. W każdym bądź razie cieszę się dzisiejszym dniem. Nawet jednodniowa odskocznia się przyda.Ja tez tak przedwczoraj myślałamto wczoraj i dziś skutecznie mnie z błędu wyprowadziło [emoji23][emoji23]