Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest super ,nie powinno mieć więcej niż 2Moje tsh to 1,45 niby w normie ale piszecie że powinno być mniejsze?Why?
Raz sprawdzałam szyjke ale nic nie skumalam z tego, więc sobie darowalam. Mierzylam temp i robiłem testy owulacyjne.Pocieszasz mnie Kochana, dziękuję :-* A jakieś objawy przed terminem @ miałaś? Badałaś sobie szyjkę czy nie?
U mnie to bardzo szybko poszło, dobrze reaguje na euthyrox![]()
nnat. a u Ciebie jak ?Raz sprawdzałam szyjke ale nic nie skumalam z tego, więc sobie darowalam. Mierzylam temp i robiłem testy owulacyjne.
Przed terminem nie bolało mnie podbrzusze, nie miałam żadnych problemów z cera, a zazwyczaj kilku przyjaciół mam na buzi przed @. Ale nie czułam się nic ciazowo. Miałam lekkie mdłości przez dwa wieczory, ale myślałam że czymś się podtrulam. A chwilę potem dwie kreski![]()
A LH jakie? Mi trochę pomógł Myofolic na za wysokie LHDziewczyny mam wynik siarczanu DHEA. Mam 3,92 w zakresie 1,20-6,30. Na to wychodzi że ze wszystkich badań hormonów tylko LH mam kiepskie. Ehhh....
0,6 w drugim dniu cyklu. Pisałam o tym posta chyba mi tam odpisałaśA LH jakie? Mi trochę pomógł Myofolic na za wysokie LHP.S. Tak jak napisała Spazientito: to tylko jeden czynnik, będzie dobrze!
Ja też ... Chociaż w tym roku....Mam nadzieje, ze u mnie też pojdzie szybko. Chcialabym ujrzec 2 kreseczki jeszcze w tym roku.![]()