Paraply
Fanka BB :)
Daj znać po wizycie. Trzymam kciuki mocno!Staram się uspokoić, ale koło szyjki jest tego coraz więcej. Moja gin już do mnie dzwoniła i mnie wcisnie pomiędzy pacjentkami. Mam iść koło 12.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Daj znać po wizycie. Trzymam kciuki mocno!Staram się uspokoić, ale koło szyjki jest tego coraz więcej. Moja gin już do mnie dzwoniła i mnie wcisnie pomiędzy pacjentkami. Mam iść koło 12.
Przestań sprawdzać szyjkę... zwłaszcza teraz, kiedy jesteś w ciąży.Dziewczyny jestem załamana. W nocy raz dość mocno zabolał mnie brzuch. Myślałam, że to wzdęcia, ale rano sprawdziłam szyjkę. I w załączniku co tam było. Chce mi się ryczeć, nie wiem co mam robić. Zobacz załącznik 1020095Zobacz załącznik 1020096Zobacz załącznik 1020098
Jak u Ciebie sytuacja Kochana???Hej ! Ja tez bylam zalamana jak dowiedzialam sie ze mam PCOS a w gratisie Hashimoto. Ale Gin powiedziala ze szybko wszystko wyregulujemy dostalam Metformax i Ovulomed max. Codziennie po jednym, i po 1,5 miesiaca widac ogromna roznice.
Wiec nie ma sie czym zalamywac tylko działać!
Nie panikuj, może progesteron ciut za niski... Dobrze ze idziesz do ginekologa, daj znać jak najprędzej co i jak :* ale wierzę że będzie dobrze.Dziewczyny jestem załamana. W nocy raz dość mocno zabolał mnie brzuch. Myślałam, że to wzdęcia, ale rano sprawdziłam szyjkę. I w załączniku co tam było. Chce mi się ryczeć, nie wiem co mam robić. Zobacz załącznik 1020095Zobacz załącznik 1020096Zobacz załącznik 1020098
Tak był kilkudniowy odstep.Był jakiś odstęp między nimi? Bo mi się wczoraj czarne skończyły.. brzuch trochę boli i tyle..
Jeśli bezzapachowe to nie ma się co martwić. Wydaje mi się, że to kwestia hormonów. Ja mam takie przy wzroście progesteronu w fazie lutealnej.Dziewczyny, czego skutkiem mogą być takie żółte maziste, gęste upławy? Po owulacji były bardziej galaretowate, takie mleczne.. a teraz codziennie borykam się z tymi żółtymi do tego stopnia, że muszę wymieniać wkładkę kilka razy dziennie..bezzapachowe
Ja też mam takie jakby gulki po bokach o bolą. Ale jak okres przychodzi to wszystko ustępuje.Kochane jak u Was wyglądają piersi przed @? Chodzi mi o to, czy może nie macie problemów z powiększeniem gruczołów? W tym miesiącu bardzo bolą mnie piersi, mój niemąż wyczuł „gulki” po bokach piersi i od wewnątrz. Bolą![]()
Odkąd odstawiłam tabletki anty około rok temu ciągle muszę uczyć się swojego organizmu Ciągle mnie zaskakują objawy przed @. W tym miesiącu miałam wyjatkowo dużo śluzu płodnego i pięknie się staraliśmy, termin @ w piątek, ale jakoś nie wierzę w to żeby miało się udać.Ja też mam takie jakby gulki po bokach o bolą. Ale jak okres przychodzi to wszystko ustępuje.