reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Ja zakupilam:
*dla corci Fabryka Misiow- MIśKI I SPółKA - FABRYKA MISIóW - REKLAMA TV (281098778) - Aukcje internetowe Allegro
*dla synka acesoria do psp- SUPER ZESTAW FIRMOWYCH AKCESORI DO PSP CORE!!! (280021078) - Aukcje internetowe Allegro

* dla Kondzia Mula i wynalazek fisher price- Tygrys Fisher-Price,jedyny w Polsce,SUPER PREZENT! (282498929) - Aukcje internetowe Allegro
*dla meza spodnie moro Graff (w go sporcie zaplacilam 140:wściekła/y:)- SUPER SPODNIE MORO I KHAKI - GRAFF DLA WĘDKARZY!! (284853215) - Aukcje internetowe Allegro + 2 obrotowki
*dla tesciowej mam wino i swiece z napisem mama:-p - Świeczka z tekstem, życzeniami, idealny prezent! (281293862) - Aukcje internetowe Allegro
*dla mamy mam tez taka swiece i stanik triumpha
*dla brata psa z kiwajaca glowa xxl w kolorze czarnym - Piesek z kiwająca głowa - HIT Z DAWNYCH LAT XXL (282071004) - Aukcje internetowe Allegro
*dla jego dziewczyny-ramke na zdjecia,bo to jeszcze nie rodzina:-p

*dla chrzesniaka mam film na dvd Auta+gra Hugo+ wyrzutnia Hot Wheels
*dla meza chrzesniaka mega garaz wadera z trasa
*dla meza brata dzieci-samochod na pilota i dla dziewczynki kosmetyki w slicznej torbeczce "little lady"+torebka witch
*dla synka siostry rowniez samochod na pliota
*dla drugiej siostry corki farby do tworzenia witrazy i ciastolina

Chyba koniec...:tak:

reklama
Ale szalejecie z tymi prezentami.

U nas w tym roku bez szaleństw, na każdego przeznaczone jes ok 50 zł.
Jeszcze zostali mi do obkupienia moi rodzice i małżonek. Dla rodziców wspólny prezent - mam już upatrzoną piekną misę szklaną w okuciu z brązu i pewnie dokupię im jakieś osobiste drobiazgi. Gorzej z Tomkiem, nie wiem, co mu wymyślić :confused:

A ja się wpędziłam w niezły kozi róg z prezentem dla Jacka w tym roku. My zwykle nie wytrzymujemy do Świąt i dajemy sobie prezenty wcześniej, tak więc on swój już dostał, a ja na swój muszę poczekać pewnie do po świętach, bo za późno zamówił :sorry2: W każdym razie... dostał ode mnie grę - Wiedźmina... i okazało się, że nasz komp domowy jest za słaby, więc wczoraj kupiliśmy laptopa (na raty). Taki to sobie niespodziewany prezent zrobiliśmy na Święta.. :blink::shocked2::cool2:

Ja już dostałam od męza nowy telefon.Miałam go dostać na Swięta,ale wcześniej stary padł.
A mąż dostanie CB radio do samochodu,składałam się z siostrą(mąz ma tez w wigilię urodziny).

A ja się wpędziłam w niezły kozi róg z prezentem dla Jacka w tym roku. My zwykle nie wytrzymujemy do Świąt i dajemy sobie prezenty wcześniej, tak więc on swój już dostał, a ja na swój muszę poczekać pewnie do po świętach, bo za późno zamówił :sorry2: W każdym razie... dostał ode mnie grę - Wiedźmina... i okazało się, że nasz komp domowy jest za słaby, więc wczoraj kupiliśmy laptopa (na raty). Taki to sobie niespodziewany prezent zrobiliśmy na Święta.. :blink::shocked2::cool2:
Joasiu, bardzo dobrze Cię rozumiem. U nas jak Andrzej chce wymusic na mnie zgodę na wymianę komputera, to instaluje coś, co wcale nam nie jest potrzebne, ale wymaga lepszego sprzętu.:-D I jeszcze mi wmawia, że to są potrzeby priorytetowe. Gier mu nie kupuje, bo jest fanem symulatorów lotniczych i to one potrzebują ciągle nowego sprzętu.:wściekła/y:

Ja już dostałam od męza nowy telefon.Miałam go dostać na Swięta,ale wcześniej stary padł.
A mąż dostanie CB radio do samochodu,składałam się z siostrą(mąz ma tez w wigilię urodziny).

Przez CB radio meza poznalam:-D:-D:-D.A jakie radio mu zakupiłyscie?:-p

reklama
A co laptopa,to tez mi sie marzy,ale najpierw musze splacic troszke rat.Place prawie 2 tysiace miesiecznie roznych rat:baffled:.

Do góry