reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi - wow! super wiadomość na Święta, a myślałaś o zmianie pracy, nastraszyłaś ich i Cię docenili?;-)

zmykam do łóżka coby kurowanie było skuteczniejsze

aaaa! i jeszcze samych słodkości dla Hani!!!

reklama
no laseczki jak tam? domki lśnią, prezenty zapakowane??? u nas kicha bo wszyscy się kurujemy, ale upiekłam dziś kruche ciasto do snickersa, piekę ambitnego placka;-)

spodobało mi się podejscie agutka i malagi, co tam sprzątanie, dobry humor ważniejszy i tym sposobem....mamy syfek:-p

Nic nie mam zrobione :-p jakos nawet nie mam cisnienia na to...pierdziele, maz do 19 w pracy, jak wraca to znowu telefony dzwonia, ze jakas awaria jest, wiec dalej siedzi przed kompem i pracuje, ja do wieczora sama z mloda...e tam, nie chce mi sie :cool2:
w weekend pojdziemy na zakupy, w niedziele pewnie kilka potraw zrobimy w stylu ryby po grecku i salatka jarzynowa, a reszte bedziemy "zebrac" od rodzicow :-D

wróciłam z pracy:-) dostała premie świąteczną, umowe na czas nieokreślony i podwyżkę:-):-):-)
moja żabcia śpi:-( ale jutro mamy cały dzien dla siebie:tak:

a gdzie sie takich pracodawcow znajduje?:sorry2:
ja sie od miesiaca prosze o podwyzke i maja mnie gleboko w powazaniu :baffled:

Ja mam robotę państwową :tak: nie jest super płatna ale z dodatkami nie jest źle i rzeczywiście szef nam daje dodatkowe dni wolne oprócz urlopu :tak:

tez fajny szefuncio :tak:

no laski! ostatni dzien w robocie...jol :cool2:

Witam:-)
ja mam wolne od dziś:tak: po świętach idę do pracy w czwartek ale tylko na jeden dzień:tak: i dopiero po Nowym Roku:-)
córcia wstała na butle o 6:tak: żeby tak bylo codziennie:baffled:
dzisiaj zabieram się za sprzatanie lazienki:wściekła/y: mogę gryść także lepiej żeby dzisiaj mnie nikt nie wkurzył:szok:

Cześć:-)

Nie zajrzałam wieczorkiem, bo miałam wieczór dla siebie:-), M bawił się z Piotrusiem, a ja w łazience:happy2:,
zrobiłam sobie piling z brązowego cukuru, maseczkę, depilację, brwi, ciepły dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi prysznic i poczułam sie dużo lepiej:-);-):tak::-D,
gorąco polecam, dobre na odstresowanie:-)

A Piotruś źle dzis spał, wyjątkowo źle:no:, bo budził się z płaczem:szok:, a do tej pory nie płakał:-(

Cześć:-)

Nie zajrzałam wieczorkiem, bo miałam wieczór dla siebie:-), M bawił się z Piotrusiem, a ja w łazience:happy2:,
zrobiłam sobie piling z brązowego cukuru, maseczkę, depilację, brwi, ciepły dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi prysznic i poczułam sie dużo lepiej:-);-):tak::-D,
gorąco polecam, dobre na odstresowanie:-)

Dziękujemy za życzonka.

Ewelina takie wieczory są nam potrzebne. Mnie też często ratuje długi prysznic ale niestety ja uwielbiam gorącą wodę. Mogę się polewać godzinami tylko boję się o skórę :baffled:

reklama
Do góry