Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzie Ty pracujesz, że tyle urlopu???? fajnie:-)
![]()
no laseczki jak tam? domki lśnią, prezenty zapakowane??? u nas kicha bo wszyscy się kurujemy, ale upiekłam dziś kruche ciasto do snickersa, piekę ambitnego placka;-)
spodobało mi się podejscie agutka i malagi, co tam sprzątanie, dobry humor ważniejszy i tym sposobem....mamy syfek![]()
wróciłam z pracy:-) dostała premie świąteczną, umowe na czas nieokreślony i podwyżkę:-):-):-)
moja żabcia śpi:-( ale jutro mamy cały dzien dla siebie![]()
Ja mam robotę państwowąnie jest super płatna ale z dodatkami nie jest źle i rzeczywiście szef nam daje dodatkowe dni wolne oprócz urlopu
![]()
Cześć:-)
Nie zajrzałam wieczorkiem, bo miałam wieczór dla siebie:-), M bawił się z Piotrusiem, a ja w łazience,
zrobiłam sobie piling z brązowego cukuru, maseczkę, depilację, brwi, ciepły dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi prysznic i poczułam sie dużo lepiej:-);-),
gorąco polecam, dobre na odstresowanie:-)
Przesyłamy tysiąc buziaczków dla MADZI z okazji miniurodzinek :-);-)![]()