Dzięki za odpowiedź i pocieszenie a widzisz moja mala A jakby nie reaguje naTak też tak czasem mamy bynajmniej ja... Są dni że sporadycznie a są że co chwilę... Wtedy też się martwię i coś słodkiego zjem to wtedy mały zaczyna się ruszaćtakże nie przejmuj się tym[emoji106][emoji106]
reklama
Dzięki za odpowiedź i pocieszenie a widzisz moja mala A jakby nie reaguje na
Nic słodkiego czy wypicie czegoś zimnego hehe a przynajmniej bardzo rzadko ahh a w ktorym tygodniu jesteś?
Anianie93
Fanka BB :)
Znajdź coś co sprawia że maluch się poruszy. Moja np jak jej puszczę głośno muzykę z telefonu do brzucha to kopnie. I położenie się na plecach tez trochę czasem ruch wymusza. Słodkiego nie mogę.
Brak ruchów powinien nas niepokoić na tym etapie. Ale jeśli są tylko rzadziej to po prostu tak ma akurat. [emoji6]
Brak ruchów powinien nas niepokoić na tym etapie. Ale jeśli są tylko rzadziej to po prostu tak ma akurat. [emoji6]
Próbowałam już muzyki raz działa raz nie. Jak ma dzień leniucha to nie działa nic. Mi właśnie bardziej rusza się jak leżę na lewym boku wtedy kopie po bokach no właśnie to jest na też zasadzie że one są zawsze nie było sytuacji żeby był dzień czy dwa ciszy wtedy to pewnie już do szpitala bym pędzila hehe po prostu jest tak że nieraz przez dzień jest leniwa i na prawdę mało się rusza i wtedy się niepokoje. Nie wiem czy za bardzo panikuje
wymarzonyswiat
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, nie mogę wejść do wątku prywatnie? Napisane jest, że nie mam uprawnień.
Magdab81
Fanka BB :)
Mam to samo. Może to przejściowa awaria..Dziewczyny, nie mogę wejść do wątku prywatnie? Napisane jest, że nie mam uprawnień.
wymarzonyswiat
Zaangażowana w BB
Oby, jeszxze jakiś czas temu pisałamMam to samo. Może to przejściowa awaria..
MagaLena84
Aktywna w BB
Tak samo mam [emoji24][emoji848]Oby, jeszxze jakiś czas temu pisałam![]()
wymarzonyswiat
Zaangażowana w BB
Nawet weszłam przez przeglądarkę i to samo, w ogóle jakby wątek nie istniał. [emoji33]Tak samo mam [emoji24][emoji848]
reklama