reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witamy
Bernadettko wspolczuje tych wymioto i przykrych doswiadczen.U nas w UK panuje grypa zoladkowa i juz sie boje zeby jej mlody ,albo kores z nas nei zlapalo. ja po ostatnim napadszie tej grypy wyladowalam nie przytomna w szpitalu,podlaczona do 3 kroplowek na raz i mlody podobnie:(
ewelinko migreny tez znamy i to w podobnym stopniu. przykra sprawa bo tak naprawde to nic nie pomaga na ten bol.

Caluski dla Wiktorii:tak:
wiecie co rok nam sie kiepsko zaczal. wczoraj musielismy scholowac autko bo cos sie stanelo i nie chcial jechac .zlosliwosc rzeczy martwych, jak nie ma kasy i jeszcze wszystkie rachunki do zaplacenia to musi jeszcze cos wyplynac. wrrrrr
zmykam bo mezus sniadanko szykuje

Aniaslu napisała:
"moderator zajmuje się porządkowaniem:biggrin2: Łączeniem wątków, które się dublują, wyrzucaniem głupich tekstów, przenoszeniem wątków we właściwe miejsca, a jeśli opiekuje się działem typu: dzieci urodzone w... , to jest łącznikiem pomiędzy dziewczynami z grupy a Aletką bądź mną:biggrin2: "

Czyli musimy wybrać przewodniczącą klasy ;-).

Aniaslu napisała:
"moderator zajmuje się porządkowaniem:biggrin2: Łączeniem wątków, które się dublują, wyrzucaniem głupich tekstów, przenoszeniem wątków we właściwe miejsca, a jeśli opiekuje się działem typu: dzieci urodzone w... , to jest łącznikiem pomiędzy dziewczynami z grupy a Aletką bądź mną:biggrin2: "

Czyli musimy wybrać przewodniczącą klasy ;-).
ja proponuje na zamkniętym wybrać:tak:

Ojej, ale tutaj dzisiaj pusto jest.

Byłam dzisiaj u gina na kontroli. Dostałam receptę na trzy leki - jeden na plamienia ( przez mirenę mam je i trzeba to uregulować), jakieś plastry do klejenia (to jakieś hormony chyba) i coś na piersi (od jakiegoś czasu mnie pobolewają). Mam nadzieję, że pomoże mi to, ale jakoś mi tak dziwnie, że mam to wszystko brać :eek:

Agutek to będzie mieszanka wybuchowa:-D.

A propos zamkni zamknietego watku, kiedy dziewczyny wkupię się w Wasze łaski i mnie do siebie przgarniecie??:zawstydzona/y::tak::-D

reklama
Witajcie :happy2:

Mój synek urządził mi dziś pobudkę o 5 :baffled: I tak sobie siedzimy :baffled: A w południe padnę :baffled:

I tak właśnie odpoczywam w sobotę :baffled:

Do góry