reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wózki

ja napewno kupię czterokołowy.no chyba, ze cos sie zmieni, bo dziś moi Rodzice zapowiedzieli, że kupią nam wózek, to zobaczymy co wybiorą jak by do tego doszło.:-)

reklama
:happy2:mi sie wydaje ze jesli rodzice decyduja sie to powinno byc tak ze daja na wozek a nie stawiaja warunki jakie maja byc :-) moi rodzice powiedzieli ze dadza polowe.
a my wozek mamy za 300zl wiec kwota 150zl za wozeczek jest wprost rewelacja i to w dodatku nowy wozek bo gondola byla uzywana tylko pare razy a spacerowka wogole :-)

Przypomnialo mi sie mamy znajomych malzenstwo z dwojka dzieci rodzice dawali im na urzadzenie mieszkania ale mowili wprost "macie kupic takie i takie meble" i tak ze wszystkim masakra wogole co sie dzieje z tymi ludzmi Łania oczywiscie bez obrazy tylko poprostu tak mi sie nawinelo jak wspomnialas o rodzicach buziaki
:-):-):happy2::happy2::-):-):happy2::happy2::-):-):happy2::happy2::-):-)

Wiktoria - tu akurat w pełni się z Tobą zgadzam.:-) Chociaż wiadomo - czasem Rodzice poprostu bez zapowiedzi dadzą jakiś prezent np. do domu no i siłą rzeczy się z tego korzysta... no ale jeśli chodzi o wózek, to niebardzo wyobrażam soie, żeby moja Mama wybrała wózek "pod siebie" tylko... no chyba, że chce być pełnoetatową babcią.;-)

do właścicielek taczek: SORKA! chyba sie nie gniewacie, co?:-) nie mialam nic zlego na mysli;-)

reklama
Do góry