reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Moj leon zaraz po urodzeniu to czysty tatus był, ale bardzo sie zmienił przez ten miesiac i coraz czesciej przypomina mi mnie (i mojego brata [emoji23]) , oczka ma po mamusi [emoji4][emoji4]
Od dzis Leoś nie jest juz noworodkiem a niemowleciem [emoji173] ale tez czas ucieka.Zobacz załącznik 1083390
To ważny moment [emoji3590] Jakie on ma oczka duże [emoji3590]

reklama
Cudna [emoji7]
Zobaczysz ile razy jeszcze Cie zachwyci [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]A tak w ogóle dziewczyny! Wasze maluchy są podobne bardziej do was, czy do Mezow? [emoji16]
Śmiejemy się z moim ostatnio że co się dziecko nie rodzi w naszym otoczeniu, zawsze do taty podobne [emoji16][emoji16]Wierć dziurę w brzuchu ile się da [emoji16]Ja też takie kupiłam :) zadowolona jesteś z takiego rozwiązania? :)
Tak, jestem zadowolona. Nie mogę wozić Wiki na przednim siedzeniu bo nie da się wyłączyć poduszki powietrznej, więc jeździ od początku z tylu. Ja ją widzę, ona mnie też, więc jest spoko :)

Maksiu jest podobny do mnie [emoji38] jak się urodził to był jak ksero męża, teraz już jak ja[emoji3526][emoji3526]
@nnat. moja starsza to istny klon taty... KAŻDY kto ich widzi pierwszy raz, się zachwyca podobieństwem heh. Po mnie nie ma kompletnie NIC! Młodsza się urodziła w sumie nijaka, ale teraz wszyscy zgodnie powtarzają że robi się podobna do siostry... Czyli jednocześnie do męża [emoji1787]
@nnat. Moja też podobna do taty [emoji3] Kolor oczu tak samo. Tylko ich wielkość to raczej po mamie [emoji3]
@Dzoana88 może być [emoji3][emoji3]
Moj leon zaraz po urodzeniu to czysty tatus był, ale bardzo sie zmienił przez ten miesiac i coraz czesciej przypomina mi mnie (i mojego brata [emoji23]) , oczka ma po mamusi [emoji4][emoji4]
Od dzis Leoś nie jest juz noworodkiem a niemowleciem [emoji173] ale tez czas ucieka.Zobacz załącznik 1083390
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Czyli muszę się z tym pogodzić ze i nasza Mała pewnie będzie do Meza podobna... [emoji16]

Jak teraz się zastanawiam, to jak patrzę na swoje zdjęcia jak byłam mała to byłam bardzo podobna do taty.... [emoji16]. A jak się urodzilam to mama się śmiała ze kopie teścia sobie urodziła [emoji23]

Mąż chciałby żeby moje oczy miała [emoji16] ale z tego co uczyli na biologii sądzę że nasza Zuzka też będzie podobna do taty.... On ciemne włosy i brązowe oczy, ja blondynka z niebieskimi oczami.. [emoji16]
Moze z czasem.... [emoji16]

@Dzoana88, już pomijam piękne oczyska, ale jakie ma paluszki długie! :) [emoji3590]
Tak, jestem zadowolona. Nie mogę wozić Wiki na przednim siedzeniu bo nie da się wyłączyć poduszki powietrznej, więc jeździ od początku z tylu. Ja ją widzę, ona mnie też, więc jest spoko :)
No to super, u nas ten sam problem z poduszkami dlatego skusiliśmy się na to lusterko :)

Nawet jeśli można wyłączyć poduszkę to z przodu jest dużo mniej bezpiecznie niż z tyłu [emoji4]
Czyli muszę się z tym pogodzić ze i nasza Mała pewnie będzie do Meza podobna... [emoji16]

Jak teraz się zastanawiam, to jak patrzę na swoje zdjęcia jak byłam mała to byłam bardzo podobna do taty.... [emoji16]. A jak się urodzilam to mama się śmiała ze kopie teścia sobie urodziła [emoji23]

Mąż chciałby żeby moje oczy miała [emoji16] ale z tego co uczyli na biologii sądzę że nasza Zuzka też będzie podobna do taty.... On ciemne włosy i brązowe oczy, ja blondynka z niebieskimi oczami.. [emoji16]

@Dzoana88, już pomijam piękne oczyska, ale jakie ma paluszki długie! :) [emoji3590] No to super, u nas ten sam problem z poduszkami dlatego skusiliśmy się na to lusterko :)

@Dzoana88, już pomijam piękne oczyska, ale jakie ma paluszki długie! :) [emoji3590] No to super, u nas ten sam problem z poduszkami dlatego skusiliśmy się na to lusterko :)
U nas ewenement, córka jest kopią mnie, ale to dobrze 😉😘

Nawet jeśli można wyłączyć poduszkę to z przodu jest dużo mniej bezpiecznie niż z tyłu [emoji4]
To też prawda, też nam tak gość na szkoleniu mówił :)
Najbezpieczniej środkowe miejsce z tyłu. Ale nie zawsze tam da się fotelik zamontować. U nas się nie da, więc będzie za pasazerem jeździć :)

Wątpię żeby przeszło szybciej u mnie. W dwu h poprzednich ciążach wymiotowałam okropnie. W ostatniej nawet wode zwracałam i nie jadłam przez tydzień prawie nic.
No mi też nie zawsze one pomagały.... Chyba nie pociesze Cię jak napiszę że jutro zaczynam 14tydzien a dalej mam wymioty średnio co dwa dni. Wczoraj to tak wymiotowałam wieczorem że już chciałam że sobą skończyć ;p oby Tobie przeszło szybciej

W szpitalu mowili ze pianista [emoji16][emoji16]

reklama
To też prawda, też nam tak gość na szkoleniu mówił :)
Najbezpieczniej środkowe miejsce z tyłu. Ale nie zawsze tam da się fotelik zamontować. U nas się nie da, więc będzie za pasazerem jeździć :)
Tak, najbezpieczniej z tylu na środku. Bo w razie zderzenia bocznego, dziecko jest dalej. Ale jeśli masz pas taki dwupunktowy, czyli tylko przez biodra, to nie można. U mnie się niby da, ale ciężko mi było by ją tam wkładać, więc jeździ za mną ;)

Do góry