Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie ja już proboje i proboje na wszystkie możliwe sposoby, ale jak narazie zauważyłam że u mnie jedynie miejsce ma znaczenie.. Tylko jeszcze żebym wiedziała jakie omijać. [emoji848]
Boję się tylko czy te stracone krople nie zaszkodzą dzidzi [emoji45]
Też tak się u mnie dzieje.Hej wszystkim, te przyjmuje clexane 0.6 od początku ciąży. Mam jednak takie nurtujące pytanie, czy zauważyłyście robiąc zastrzyk że w niektórych miejscach na brzuchu, płyn pod ciśnieniem wraca do strzykawki i nie jestem w stanie do końca jej wcisnąć. Czasami też wchodzi kropelka już z brzucha. Zastanawiam się czy to normalne czy ja coś robię źle? Martwi mnie ta zmarnowana ilość leku [emoji849]
Robiąc zastrzyk łapiesz fałd skóry to raczej nie ma szans [emoji6]Dziewczyny, pytanie byc moze z serii tych glupszych ale czy ta igla od neoparin nie ma sans by doszla do dziecka? Im dziecko starsze tym dokladniej czuc bedzie i nozke i glowke wiec tak sie zastanawiam.... Bezpieczne to?
Powoli zaczynam sie zastanawiac bo brzuszek robi sie napięty a z drigiej strony ta igielka jest malutka ze no na zdrowy rozum dziecko raczej nie jest 2cm pod skora. Takie moje rozmyslenia wieczorneRobiąc zastrzyk łapiesz fałd skóry to raczej nie ma szans [emoji6]
Zawsze możesz zrobić w udo lub w boczki jeśli się obawiasz.