Ja jestem z 85 i tez mam 2 dziewczynki. Teraz czekam na trzecieJa mam dwie dziewczynki. Tez dla mnie był to szok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem z 85 i tez mam 2 dziewczynki. Teraz czekam na trzecieJa mam dwie dziewczynki. Tez dla mnie był to szok
Bardzo pocieszające że jest nas więcej w 3 ciąży, myślałam że tylko ja taka nieodpowiedzialnaJa jestem z 85 i tez mam 2 dziewczynki. Teraz czekam na trzecieW sumie chcialabym trzecią dziewczynke
ale co bedzie to sie dowiem dopiero po porodzie (o ile bedzie wszystko dobrze)
Życzę chłopaka zatem![]()
Ja tam marzę o 3, a i 4 byłoby ok.Wszystkie jak tu piszą boją się
Bardzo pocieszające że jest nas więcej w 3 ciąży, myślałam że tylko ja taka nieodpowiedzialna![]()
Ja jestem z 85 i tez mam 2 dziewczynki. Teraz czekam na trzecieW sumie chcialabym trzecią dziewczynke
ale co bedzie to sie dowiem dopiero po porodzie (o ile bedzie wszystko dobrze)
Syn 9 lat, a córka w niedzielę skończy 2. Marzy mi się druga dziewczynka[emoji133]Ja tez jeszcze z porcelana nie zaliczyłam spotkania, ale cokolwiek nie zjem jakby słoń noga mi na żołądku stał... becze dziś cały dzień becze nawet ze pies za blisko leży haha. Będzie dobrze najważniejsze żeby wszystko było ok i żeby było zdrowiutkie... na odstąpienie od papek widocznie nie jest nam jeszcze dane
A w jakim wieku masz pociechy?
Wszystkie jak tu piszą boją się
Bardzo pocieszające że jest nas więcej w 3 ciąży, myślałam że tylko ja taka nieodpowiedzialna![]()
Wolę dziewczynkę, mam jedną i lepiej mi się wychowywało jak była młodsza, syn to typowy chłopDziękujęa Ty poza i przede wszystkim zdrowym dzidziusiem co byś chciała?
Dokładnie, ja po drugim szybko zaczęłam pozbywać się rzeczy po nim, został fotelik i wózekTez się z tego faktu cieszę... jak się dowiedziałam- nie mogłam przeżyć ze jak to wyglada i brzmi „rodzina wielodzietna” (absolutnie nikomu nie ujmując!)później swój wiek...przecież już nie ten czas, później przerażenie ze o lenistwie mogę zapomnieć... nigdy nie mówiłam na 3 nie, ale w kolejce nie stałam na ochotnika![]()
Życzę żeby się spełniły marzeniaJa tam marzę o 3, a i 4 byłoby ok.
Na razie drugie w drodze [emoji3526]