O rany to nie dobrze teraz to się już coraz bardziej stesujeNo i po badaniu. Niestety byłoi czeka mnie powtórka eh ale to może w poniedziałek pójdę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany to nie dobrze teraz to się już coraz bardziej stesujeNo i po badaniu. Niestety byłoi czeka mnie powtórka eh ale to może w poniedziałek pójdę
![]()
Niestety. Mam nadzieję że następnym razem jakoś wytrzymam i dam radę. Wytrzymałam pół godziny i nagle zrobiło mi się gorąco i nie dobrze no i poszło. Trudno :-(O rany to nie dobrze teraz to się już coraz bardziej stesujenie wyobrażam sobie powtórzyć tego jak już bym za pierwszym razem nie dała rady współczuję
![]()
Już wiesz jak było więc nastawisz sie psychicznie na drugą turę i oby było dobrze trzymam kciukiNiestety. Mam nadzieję że następnym razem jakoś wytrzymam i dam radę. Wytrzymałam pół godziny i nagle zrobiło mi się gorąco i nie dobrze no i poszło. Trudno :-(
Jak nie będziesz w stanie przejść tego badania, to zlecają hemoglobinę glikowaną, także jakaś alternatywa jest.Niestety. Mam nadzieję że następnym razem jakoś wytrzymam i dam radę. Wytrzymałam pół godziny i nagle zrobiło mi się gorąco i nie dobrze no i poszło. Trudno :-(
Ohhh to nie dobrze [emoji51][emoji51]No i po badaniu. Niestety było [emoji1785] i czeka mnie powtórka eh ale to może w poniedziałek pójdę [emoji58]
Ja miałam 1,5 tyg temu badanie, będzie chłopiecCześć dziewczyny ja dziś po usg prenatalnym z dzidzia wszystko ok waży 391g i okazało się że to jednak Dziewczynkanormalnie aż się poplakalam ze szczęścia bo mam już 3 synów
❤A wy jak tam po prenatalnych ?