Renesmee
Aktywna w BB
Nie, miałam skurcze Braxtona-Hiksa. Rodziłam w LondynieRyzyko poronienia było w jakimś stopniu związane z brakiem picia/ jedzenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, miałam skurcze Braxtona-Hiksa. Rodziłam w LondynieRyzyko poronienia było w jakimś stopniu związane z brakiem picia/ jedzenia?
W domuMieszkasz w domu czy bloku?
No ja tez w domuW domu
Jest ukryta więc nikt jej nie znajdzie. Jestes chętna aby dołączyć?Witajcie! Dopiero teraz znalazłam Wasze forum i chciałabym dołączyć do wątku
Mam termin na 15.go lutego, obecnie 14tydzień
Czytałam też w Waszych postach, że jest jakaś grupa na FB, do której można dołączyć. Podpowiecie jak ją znaleźć?
Jest ukryta więc nikt jej nie znajdzie. Jestes chętna aby dołączyć?
Jak będę wiedzieć co za lokator tam mieszkaHej! Powiedzcie proszę, kiedy planujecie zacząć komponować wyprawkę dla bąbla? [emoji85]
Zastanawiam się kiedy najlepszy moment, a chce trochę rozłożyć koszty w czasie. [emoji848]
Myślę, że na początku października powoli zaczniemy.Hej! Powiedzcie proszę, kiedy planujecie zacząć komponować wyprawkę dla bąbla?
Zastanawiam się kiedy najlepszy moment, a chce trochę rozłożyć koszty w czasie.![]()
Po połówkowych pewnie? Ja mam 15.09 a wcześniej jeszcze 26.08- wtedy liczę ze juz mi powiedząJak będę wiedzieć co za lokator tam mieszka![]()