Może się mrozićDaj znać czy otwierać piccolo czy czekać aż się bardziej zmrozi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może się mrozićDaj znać czy otwierać piccolo czy czekać aż się bardziej zmrozi![]()
Nie wiem jak daleko masz do szpitala, ale może czas ruszać...Czy skurcze od godziny co 3-4 minuty mogę uznać za poczatek czy moje dziecko chce mnie wkurzyć?
To ja tak miałam w pierwszej ciąży kilka godzin wcześniej byłam u ginekologa miałam ktg i usłyszałam ze nie ma szans na poród to był poniedziałek popołudnie dostałam na piątek skierowanie do szpitala a we wtorek urodziłam.Łażę po domu... Zaczęły sie w ciepłej kąpieli. Póki co nie słabną a są wyraźnymi skurczami. Jak fala. Nasila się, ma kulminacje i odchodzi...
W nocy dojedziemy w pół godziny..ale to jeszcze nie dziś raczej.Nie wiem jak daleko masz do szpitala, ale może czas ruszać...
W nocy dojedziemy w pół godziny..ale to jeszcze nie dziś raczej.
Skurczy nie czuje. Za to moje ciało jest jakieś dziwne.I co przeszło czy cały czas tak samo?
A Młody się rusza czy raczej spokojny?Skurczy nie czuje. Za to moje ciało jest jakieś dziwne.
Skurczy nie czuje. Za to moje ciało jest jakieś dziwne.