Michalina93
Fanka BB :)
Będziesz rodziła w lipcu czy grudniu ? Bo wspominałaś coś kiedyś o grudniu chyba ?ja jutro 39 kończe, a masz juz jakies objawy, czy nic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz rodziła w lipcu czy grudniu ? Bo wspominałaś coś kiedyś o grudniu chyba ?ja jutro 39 kończe, a masz juz jakies objawy, czy nic?
26 kończe 40 tydzień, 27 mam sie stawić do szpitala, mam nadzieje, że coś ruszy do tego czasu. do lipca nie chciałabym czekaćBędziesz rodziła w lipcu czy grudniu ? Bo wspominałaś coś kiedyś o grudniu chyba ?
Aa to jeszcze listopadowy bobas może będzie26 kończe 40 tydzień, 27 mam sie stawić do szpitala, mam nadzieje, że coś ruszy do tego czasu. do lipca nie chciałabym czekać![]()
między 2900-3200. a ile, to już po porodzie się okaże. kurcze, ja mam same 56 i potem więcej, nic mniejAa to jeszcze listopadowy bobas może będziewagowo dalej szacują 3 kg ? Pytałaś o rozmiar ostatnio jaki zakładam mojemu , a wiec 50-56, body ma dobre na 56 a doły to wszystko wiercik wykopie się ale większość na 50
ja jutro 39 kończe, a masz juz jakies objawy, czy nic?
Dziś na ktg miałam 3skurcze,a żaden sie nie zapisałMam już od jakiegoś czasu skurcze ostatnio w dzień i w nocy na KTG też się piszą. Położna szacuje że to już długo raczej nie potrwa.
Dziś na ktg miałam 3skurcze,a żaden sie nie zapisał [emoji28], rozwarcie na 2cm...to chyba jeszcze trochę w tej ciąży pochodzę [emoji6]
Tak jak na pasku- 37 i 1, termin z OM na 11.12, z usg 2.12...ale młody waży już koło 3,kg... ogólnie udzielam sie na grudniówkach,ale Was podczytuje [emoji846]