Moi teściowie mieli robiony test, czekali chyba z 5 dni aż przyjdzie wynik, ale ciągle nikt nie dawał znać i w końcu zadzwonili do szpitala gdzie im pobierali, a oni tam mówią, że nie ma ich wynikówNo właśnie na koncie gov na razie nie ma żadnej informacji. SMS też póki co nie. Poczekamy do rana i będziemy się dowiadywać. Najgorsze chyba takie czekanie w niewiedzy
 I obdzwonili wszystkich, gdzie się da i wyniki zaginęły
 I obdzwonili wszystkich, gdzie się da i wyniki zaginęły No i nie doszły już nigdy. Potem sobie zrobili przeciwciała i się okazało, że mieli covida.
 No i nie doszły już nigdy. Potem sobie zrobili przeciwciała i się okazało, że mieli covida. zrobili im wymazy zostawili je u nich w domu, i po 2 dniach dzwonia ze maja covid
zrobili im wymazy zostawili je u nich w domu, i po 2 dniach dzwonia ze maja covid 

U mnie wyprawka trochę zastopowała, po łóżeczko nie mogliśmy jechać przez kwarantannę, ale już za tydzień odbieramy! A reszta rzeczy albo niewybrana jeszcze albo za wypłatami czekamy
 U mnie wyprawka trochę zastopowała, po łóżeczko nie mogliśmy jechać przez kwarantannę, ale już za tydzień odbieramy! A reszta rzeczy albo niewybrana jeszcze albo za wypłatami czekamy  Ja to już w ogóle nigdy nie wiem, kiedy ZUS jakąś kasę rzuci
 Ja to już w ogóle nigdy nie wiem, kiedy ZUS jakąś kasę rzuci  Ale w sumie zostało kilka dupereli, wózek i fotelik, a wózek już wstępnie wybrany
 Ale w sumie zostało kilka dupereli, wózek i fotelik, a wózek już wstępnie wybrany  
		 ja przez tą pandemie wszystko zamawiam z dostawą, dlatego chyba tak sprawnie mi idzie kompletowanie wyprawki. Ale zanim coś wybiorę to kilka godzin spędzam przeglądając strony. Wczoraj 2 godziny wybierałam spiworek, a dzisiaj i tak po kolejnej godzinie wybrałam inny
 ja przez tą pandemie wszystko zamawiam z dostawą, dlatego chyba tak sprawnie mi idzie kompletowanie wyprawki. Ale zanim coś wybiorę to kilka godzin spędzam przeglądając strony. Wczoraj 2 godziny wybierałam spiworek, a dzisiaj i tak po kolejnej godzinie wybrałam inny