Haha jak miłoMoj ginekolog pelen taktu mowi, no jest Pani chudsza niz przyszla za pierwszym razemkocham go
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha jak miłoMoj ginekolog pelen taktu mowi, no jest Pani chudsza niz przyszla za pierwszym razemkocham go
![]()
Bo wage sie pytal i mowie ze w sumie dzis 84 kgHaha jak miło![]()
Super, najważniejsze, że wszystko dobrzeJa po wizycie, wszystko okej. Jeszcxe tylko kwasy żółciowe musze zrobic. Dzidzia wazy 1560. Takze ladnie![]()
Ok już doczytałamSuper, najważniejsze, że wszystko dobrzea który tydzień?
Haha dobreBo wage sie pytal i mowie ze w sumie dzis 84 kgczyli kg więcej niz przed ciaza i mowie ze bardzo malo i się martwię
a on ze trzeba sie tylko cieszyć
i 10 minut później jak szliśmy do drugiego gabineyu mowi, ze faktycznie jestem chudsza
ale sprawdził łożysko przeplywy itp i wszystko okej
Termin z usg 14 luty mi się zrobiłOk już doczytałam29+6
u mnie bardzo podobnie, bo 30+2 ważył 1457g. A na kiedy masz termin?
Mnie tez tak czasami boli takie ciagnieciaDziewczyny czy Was też tak boli kosmicznie brzuch na wysokości pępka? Mi strasznie ten ból doskwiera. Czasem ciężko siedzieć a nawet się położyć. Jakby łapała kolka jakaś. Zazwyczaj jest to okolica właśnie pępka lub boki. Zastanawiam się czy aż taki ból doskwiera jak brzuch się rozciąga.