• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiem że ciężko i ta izolacja jest dobijająca ale już prawie koniec.
Może już nie złapiecie, nic nie wiadomo jak z każdą chorobą i nie można myśleć czarno na przód. Pamiętaj że mieliście dużo szczęścia przechodząc wirusa łagodnie i bez hospitalizacji, to naprawde duży pozytyw z całej tej sytuacji.
No już teraz staram się myśleć pozytywnie chociaż jak mieliśmy wyniki to tak łatwo nie było. Bo wiadomo nie wiadomo co to i wogole. Ale mam nadzieję że już teraz to zostanie się tylko cieszyć

A na kiedy masz termin ? ☺
14 lutego niby:) tak sobie myslalam w tym tygodniu, ze chcialabym spróbować urodzic naturalnie 😀😀😀 ciekawe czy sie uda hmmm. Napewno nie chce wywoływać porodu nienaturalnie, czyli oxy itp. Chciałabym żeby samo sie zaczęło. Od 36 tygodnia zaczne fikać na pilce 😂i męża bede wykorzystywac codziennie 😂teraz palcem mi sie nawet ruszyć nie chce 😂😂

Gorączka tak jak pisałam 2 góra 3 dni, zapalenie Zatok miałam ponad tydzień- miałam antybiotyk. Brak smaku i węchu 3 tygodnie. Ogólnie jakieś 2 tygodnie byliśmy izolowani (mieszkamy w domu, siedzieliśmy 35 dni na piętrze, jedynie taras żeby wyjść na świeże powietrze) a nic nam już nie było, kompletnie [emoji14]
Co do wiarygodności testów to ja nie wiem jak jest, ale osobiście im nie wierzę [emoji14] bo gdyby wyszedł pozytywny, po jakimś czasie wątpliwy a potem negatyw to okej, ale jak tak skacze.... raz negatyw, raz pozytyw...

Teraz jedynie zmagamy się już dłuższy czas z powikłaniem po tej chorobie :( ale wierzę że to się skończy :)
Jaki antybiotyk miałaś przy zapaleniu zatok przy covidzie? Ja właśnie otrzymałam augmentin żeby pomóc zatokom się oczyścić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry